Başbakan hafta sonu Muğla'da

Güncelleme Tarihi:

Başbakan hafta sonu Muğlada
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2013 01:11

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan hafta sonu Muğla’ya gelip, il merkezi ve Fethiye ile Milas ilçelerinde açılış törenlerine katılacak.

Haberin Devamı

30 Kasım Cumartesi günü 14.00’de Muğla Cumhuriyet Meydanı’nda toplu açılış törenine katılarak halka hitap edecek olan Erdoğan, buradaki törende Gökova Marmaris yolu, Kavaklıdere Hükümet Konağı inşaatı, Su Ürünleri Fakültesi binası, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü binası, Güzel Sanatlar Lisesi, Bodrum 2. Trafo Merkezi, Bozarmut mevkii TOKİ 112 konut ve büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi, Endüstri Meslek Lisesi, Dalaman Devlet Hastanesi, 16 derslikli Ortaca Yunus Emre Anadolu Lisesi, 500 kişilik spor salonunu açacak.

Geceyi Muğla’da geçirecek olan Başbakan Erdoğan, 1 Aralık’ta Fethiye’ye geçecek 12 derslikli Sağlık Meslek Lisesi, Aile Danışma ve Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi, Çiftlik İçme Suyu İsale Hattı Yapım İşi’ni açacak. Buradan, Milas’a geçecek Erdoğan 14.00’de TOKİ konutları ile altyapı ve çevre düzenlemesinin kurdelesini kesecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!