Fatih'te trafik kazası: 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Fatihte trafik kazası: 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2013 08:06

Fatih'te meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada nedeniyle toplanan çok sayıdaki meraklı vatandaş, itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmasını engelledi.

Haberin Devamı

Aksaray Vatan Caddesi'nden Bayrampaşa istikametinde seyir halindeki Halit Işık'ın kullandığı plakalı taksi, TEM Otoyolu bağlantı yolu mevkiisinde önünde ilerleyen bir otomobile arkadan çarptı. Bu sırada aynı istikamette giden Faik Güler idaresindeki plakalı başka bir taksi de kaza yapan taksiye çarptı.

Kazada, sürücü Işık ile yolcu Turgay Yalçın, otomobilde sıkışırken, taksinin çarptığı araç olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, hidrolik makasla otomobilin kapılarını keserek yaralıları sıkıştıkları yerden çıkartmak için çalışırken, kazayı gören çok sayıda vatandaş araçlarından inerek itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmalarını izledi. Ekiplerin çalışmalarını olumsuz etkileyerek cep telefonuyla kazayı görüntülemeye çalışan meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmak için sık sık uyarılarda bulundu.

İtfaiye tarafından çıkartılan yaralılar ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bu arada yolun karşı şeridinde kazayı görerek duraklayan bir meraklı sürücünün aracına başka bir otomobil çarptı. Kazada, hasar meydana geldi.

Kaza nedeniyle kısa süre trafiğe kapanan yol, araçların çekiciyle yoldan kaldırılması sonucu yeniden açıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!