Kavganın sebebi eski menajer mi

Güncelleme Tarihi:

Kavganın sebebi eski menajer mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2013 04:27

Ajda Pekkan ile Bülent Ersoy arasındaki krizin kaynağının menajer Ayşe Ersayın olduğu iddia edildi. Ersayın, dedikodulara “Beni bu konulara çekmeyin” diye tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Bülent Ersoy ile katıldıkları bir davette kendisine selam vermediği gerekçesiyle sert bir üslupla eleştirdiği Ajda Pekkan arasındaki buzlar erimiyor. Aksine yapılan açıklamalarla tansiyon giderek yükseliyor. Bu arada konuyla ilgili yeni bir iddia gündemde... Magazin kulislerinde, gerilimin kaynağının “selam” değil aslında Ayşe Ersayın olduğu, Bülent Ersoy’un uzun yıllar Ajda Pekkan’la çalışan menajer Ersayın’ı programına transfer etmek istemesiyle fitili ateşlediği konuşuluyor. Aynı kaynaklara göre Pekkan’ın o davette Ersoy’a selam vermemesinin nedeni de bu...
Önceki gün Akmerkez’de objektife takılan ünlü menajer ise dedikodulara tepkili: “Ajda benim çok yakın arkadaşım, hâlâ görüşürüz, olayın bununla hiçbir ilgisi yok. Sonuçta ben Seda Sayan’a da program yapıyorum. Bülent Hanım çağırınca ortak bir çalışmaya girdik, bu gayet doğal. Rica ederim, beni bu konulara çekmeyin. Ajda’yı da Bülent’i de çok seviyorum, ikisi de dostumdur.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!