Raul, Altınordulu oldu!

Güncelleme Tarihi:

Raul, Altınordulu oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2013 00:43

Katar’daki turnuvada mücadele eden Altınordu Futbol Akademisi öğrencileri, İspanyolların efsane golcüsü Raul Gonzalez’le tanıştı.

Haberin Devamı

ASPIRE Cup’a katılmak için Katar’a giden Altınordu Futbol Akademisi öğrencileri ve ekibini büyük bir sürpriz bekliyordu. Katar’da akademi düzeyindeki takımların katıldığı organizasyonda mücadele eden Altınordu Futbol Akademisi’nin 10, 11 ve 12 yaş altı takımlarının öğrencileri, Raul’la bir araya geldi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Plaket verildi

Altınordu Futbol Eğitim Kurumu Direktörü Zafer Bilgetay’a turnuvaya katılımından ötürü teşekkür plaketi hediye eden Raul, daha sonra Altınordu Kulübü’nün şapkasını taktı.

Şanslı çocuklar

Zafer Bilgetay, Raul sayesinde oyuncuların hayatları boyunca unutamayacağı bir tecrübe edindiğini belirterek, “Avrupa’nın en büyük golcüsü ile tanışan öğrencilerimiz, bana göre şu anda ülkemizin en şanslı çocukları. Bu birliktelik, onların futbol kariyerlerini inanılmaz derecede etkileyecek. Uluslararası turnuvalar, bu açıdan çok önemli bir misyonu yerine getiriyor” dedi.

BAKMADAN GEÇME!