Hasan Ferit Gedik'in katil zanlısı yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Hasan Ferit Gedikin katil zanlısı yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2013 08:47

Maltepe Gülsüyu’nda gösteri yapan gruba yapılan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik’in katil zanlısı yakalandı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramalarda piyasa değeri 20 bin lira olan ve taş olarak tabir edilen 140 adet kokain maddesi bulundu.

Haberin Devamı

Maltepe Gülsuyu Mahallesi’nde 30 Eylül’de Hasan Ferit Gedik vurularak hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından operasyon düzenleyen İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 22 kişiyi gözaltına almıştı.

Soruşturma kapsamında Hasan Ferit Gedik’in katil zanlısı olduğu iddiasıyla aranan şüpheli Emrah O., Maltepe’de yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bir ihbar üzerine harekete geçen Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Emrah O.’yu Dragos Sahili’nde bir arkadaşı ile birlikte otururken yakaladı. Şüphelilerin üzerlerinde ve otomobilde yapılan aramalarda piyasa değeri 20 bin lira olan ve ‘taş’ olarak tabir edilen 140 adet kokain maddesi bulundu.

Gözaltına alınan şüpheliler, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler, daha sonra soruşturmayı yürüten Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!