Gizemli adam taktiği

Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, son olarak İspanyol model ve sunucu Laura Barriales ile flört ediyordu.

Haberin Devamı

Daha önce Roma’da görüntülenen ve Laura Barriales’ın adını vermediği için İtalyan medyasının ‘Gizemli Adam’ diye bahsettiği Süzer, geçen hafta sonu eski başbakan Mesut Yılmaz’ın küçük oğlu Hasan Yılmaz’la Ceren Öztürk’ün düğün töreninde yeni sevgilisiyle görüntülendi. İşadamı sevgilisinin ismini soran gazetecileri yanıtsız bıraktı. Benim kulağıma gelen bilgilere göre ise esmer güzelin adı Mari’ymiş. Çift, Fransa’da tanışmış.

Laura Barriales ile Roma’da alışveriş yaparken görüntülenen Süzer’e “Gossip” adlı internet sitesi ‘Gizemli Adam’ diye isim takmıştı.

Neler Oluyor Hayatta

Daha önce “Şeflerin Düellosu” adlı yarışmanın jürisi arasında yer alan Nalan Aksoy, +1 TV’de “Neler Oluyor Hayatta” adlı sabah programına başladı. Boy boy fotoğraf ve haberleriyle gazete ve dergi sayfalarını süsleyen Aksoy, şimdi de her sabah saat 10:00-12:00 arası canlı yayında gazeteci Bekir Saçar ve konuklarıyla magazin dünyasından haberleri mercek altına alıyor.

Haberin Devamı

Şarkılar ile zaman durdu

Kaya Demirer’in sahibi olduğu Frankie İstanbul, ‘zamansız’ ismini verdiği etkinliklerine devam ediyor. Ayda bir kez pazar geceleri düzenlenen ‘Timeless Moments’ın bu ayki konuğu Alpay oldu. Sezen Aksu ve Nükhet Duru da sanatçıyı yalnız bırakmadı. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerinin yanı sıra Türk Pop’unun unutulmaz seslerinden olan Ayferi de eski manken olan oğlu Yusuf Azuz’la katıldığı gecede Alpay’la şarkılar söyledi.

Anlaşarak boşandılar

Bir süredir Enis Çiftçi ile ayrı evlerde yaşayan Reyhan Göksun, gönderdiği bir e-mail ile evliliklerinin sonlandığını açıkladı. İstanbul 1. Aile Mahkemesi’nce 05/11/2013 günü verilen ve kesinleşen kararı ile boşanan çift, karşılıklı olarak herhangi bir tazminat talebinde bulunmadıklarını belirtti.

Bir kez daha Linet

Her salı ünlü sanatçıların farklı repertuvarla canlı müzik programı yaptığı Cahide, yarın gece yoğun istek üzerine, Linet’i bir kez daha ağırlayacak. Linet’i geçen hafta izleyenler arasında Eda Aşık, Müge Canmutlu, Yağmur-Pınar Altuğ da vardı.

Yazarın Tüm Yazıları