Cumhurbaşkanı Gül'den Uygur Ailesi'ne taziye mesajı

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Gülden Uygur Ailesine taziye mesajı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2013 21:53

Cumhurbaşkanı Gül: "Tiyatro sevgisi, başarılı sanat hayatı ve canlandırdığı karakterlerle sanat dünyamızda saygın bir yer edinmiş olan Uygur, daima takdirle hatırlanacaktır"

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tiyatro sevgisi, başarılı sanat hayatı ve canlandırdığı karakterlerle sanat dünyasında saygın yer edinen Nejat Uygur'un daima takdirle hatırlanacağını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Gül, tiyatro sanatçısı Nejat Uygur'un vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Tiyatro ve sinema sanatçısı Nejat Uygur'un vefatını teessürle öğrendiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Gül, mesajında şunları kaydetti:

"Türk tiyatrosuna uzun yıllar emek veren usta sanatçı Nejat Uygur'un vefatı, şüphesiz her yaştan sanatseveri derinden üzmüştür. Tiyatro sevgisi, başarılı sanat hayatı ve canlandırdığı karakterlerle sanat dünyamızda saygın bir yer edinmiş olan Uygur, daima takdirle hatırlanacaktır. İnsanımızı her zaman tebessüm ettirmeyi başaran seçkin sanatçımız Nejat Uygur'a Allah'tan rahmet, Uygur ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!