İzmir'de sır cinayet

Güncelleme Tarihi:

İzmirde sır cinayet
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2013 01:17

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri gittikleri evin salonunda, koltuk üzerinde çıplak halde yatan Turgay Bahadır'ın (26) bıçaklanmış cesediyle karşılaştı.

Haberin Devamı


Aşarı kan kaybı sonucu öldüğü belirlenen Bahadır'ı öldüren kişinin kimliğinin belirlenmesi, yakalanması ve cinayeti neden işlediğinin tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Bostanlı Semti Şehitler Bulvarı 53 numaradaki apartmanın 5'inci dairesinde yaralı bir kişinin bulunduğu ihbarı üzerine, polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. İhbar üzerine saat 18.00 sıralarında eve gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde boynundan 1, göğsünden 1 ve bacağından 2 olmak üzere 4 bıçak darbesiyle yaralanan 26 yaşındaki Turgay Bahadır'ın ilk belirlemelere görü aşırı kan kaybı sonucu olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

İÇKİ ŞİŞELERİ VE KAPLAR İNCELENECEK
Bahadır'ın salondaki koltukta çıplak halde yattığının görüldüğü belirtilirken, güvenlik güçleri evde inceleme yaptı. Evdeki araştırmalar sırasında içki şişeleri ve içinde meze bulunan kaplar dikkat çekti. Bu malzemelere el koyan ekipler, parmak izi incelemesi için emniyete götürdü. Evdeki incelemelerin ardından Turgay Bahadır'ın cesedi, cenaze aracıyla, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENECEK
Yapılan araştırmalar sonucu eli yaralı bir kişinin cinayetin işlendiği evin karşısındaki marketten 112 acil servisi arayıp ihbarda bulunduğu, ardından bölgeye yakın bir taksi durağından bindiği araçla olay yerinden uzaklaştığı ortaya çıktı. Kayıplara karışan katil zanlısının kimliğinin belirlenmesi, yakalanması ve cinayetin neden işlendiğinin tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğü kaydedildi. Ayrıca bölgedeki ev ve işyerlerinin güvenlik kamera görüntülerinin de inceleneceği kaydedildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, cinayetin işlendiği evin sahibi olan İbrahim- Nedime Dizdar çiftinin Almanya'dan emekli olup burada yaşadığı öğrenildi. Dizdar çiftinin yılda iki kez İzmir'e gelip yakınlarıyla görüştüğü, en son 9 Kasım günü kentten ayrılıp Almanya'ya döndükleri öğrenildi. Ölen Turgay Bahadır'ın evin anahtarını kimden ve nasıl aldığının henüz bilinmediği ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!