‘Sel’e kapıldı sırılsıklam aşık oldu

Cem Büyük-hanlı’nın yeni sevgilisi, işadamı Hasan Sel’in kızı Melis Sel.

Haberin Devamı

Cem Büyükhanlı, Bennu Gerede’den boşandıktan sonra hızlı çapkın kesildi. Sayısız güzelle aşk yaşayan, bir dönem modacı Zeynep Tunuslu’yla da flört eden Büyükhanlı, geçtiğimiz hafta sonu da Bebek’te sokak ortasında genç bir kadınla öpüşürken görüntülendi.
O genç kadının kim olduğunu benden öğrenin...
Cem Büyükhanlı’nın bir süredir aşk yaşadığı o kadın, işadamı Hasan Sel’in kızı Melis Sel.
Önceleri sevgilileriyle aynı kareye girmemek için akla karayı seçen Büyükhanlı, Sel’e sırılsıklam aşık olmuş. Gözü ondan başka hiçbir şey görmediği için de o gün fotoğraflarını çeken gazetecilere aldırış etmeden rahat tavırlar sergilemiş...

Hijyeni eğlenerek öğrendiler

Elele dergisi, “Eğlen, Öğren, Hijyen!” projesi kapsamında Domestos ve TEGV işbirliğiyle eğlenceli bir etkinliğe imza attı.
Party Kids’deki etkinliğe Ayşe Kucuroğlu, Bennu Gerede, Etel Baler, Sinem Yıldırım gibi ünlü anneler, çocuklarıyla katıldı.
Eğitim atölye-sinde hijyenin önemi hakkında bilgilendirilen çocuklar, Domestos’un mikrop şeklindeki kuklalarıyla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Kuzey ressam oldu

Prof. Dr. Hüsamettin Koçan önderliğinde Contemporary İstanbul’da açılan “Ülker Çocuk Sanat Atölyesi”, geçtiğimiz gün ünlü bir çifti ağırladı. Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, oğulları Kuzey’le birlikte atölyeye katıldı. Şıkel, oğluyla birlikte duvarlara resimler yaparken, Altuğ da onları izledi.

Rötarlı tören

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından 4-29 Haziran günleri düzenlenen
41. İstanbul Müzik Festivali’nin ertelenen ödül töreni, önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.
Törende, festivalin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi verildi.
Festivalin onur ödülü ise bu yıl, başarılı piyano ikilisi Güher ve Süher Pekinel’in oldu.

Yazarın Tüm Yazıları