Araba fiyatına ‘Crest’ kanarya

Güncelleme Tarihi:

Araba fiyatına ‘Crest’ kanarya
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2013 01:12

Birbirinden renkli yüzlerce cins kanarya Altınpark’ta düzenlenen Kanarya ve Kafes Kuşları Güzellik Yarışması’nda ‘en güzel’ seçilmek için jüri karşısına çıktı. Yarışmada 5 bin TL değer biçilen ‘Crest’ cinsi kanarya büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu ve Ankara Ornitoloji Derneği‘nin (ANKORDER) organize ettiği “Kanarya ve Kafes Kuşları Güzellik Yarışması” Altınpark ANKA Fuar Alanı’nda gerçekleştirildi.
Yarışmaya yurtiçi ve yurtdışından binlerce kanarya meraklısı katıldı. Birbirinden güzel ve rengarenk kanaryalar birinci olmak için jüri karşısına çıktı. Oldukça değerli olan bazı kanarya türleri de yüksek fiyatlarıyla ilgi odağı oldu.

5 BİN TL’YE KANARYA

Fuarda 2 bin kanarya güzellik yarışmasında birinci olmak üzere mücadele ederken, 3 bin tanesi de fuar alanında satılmak üzere alıcılarını bekledi. Yetkililer oldukça değerli bir kanarya türü olan ‘Crest’ cinsi kanaryalara bin TL ila 5 bin TL arasında değer biçildiğini dile getirdi. Kuş meraklıları aileleri ve çocukları ile birlikte birbirinden güzel ve renkli kanaryaları ilgiyle inceledi. Kanarya sevenler için açılan kafes ve yem standları da büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

BUGÜN DE DEVAM EDECEK

ANKORDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Turgut, renkli geçen etkinliğin bugün de devam edeceğini belirterek, şöyle konuştu: “Türkiye’nin en büyük 2. Kanarya Güzellik Yarışması’nı düzenlediğimiz için çok mutluyuz. Güzellik yarışmasında dereceye girmek için yaklaşık 250 cins kanarya yarıştı. Fuarımıza katılanlar hem en güzel kanaryaları izleme şansı yakalayacak hem de hafta sonu çocukları ile keyifli bir vakit geçirme imkanı bulacaklar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!