Sanat için giyindiler

Burberry’nin Art of the Trench kampanyası kapsamında poz veren 50 isim, markanın yeni mağazasının açılışında bir araya geldi.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü giyim markası Burberry, yeni mağazasını Zorlu Center AVM’de açtı. Markanın Türkiye distribütörü olan Eren Holding’in sahibi Ahmet Eren’in ev sahipliği yaptığı açılışta Burberry’nin dünya çapında başlattığı “Art of the Trench” kampanyası da tanıtıldı.
İş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerin yanı sıra Art of the Trench’in Türkiye çekimlerinde modellik yapan 50 kişi de açılışta hazır bulundu. Begüm Şen’in babası Süha Tanık ile poz verdiği çekimlerde, Ayşe Kucuroğlu ile kızı Suna Kucuroğlu ve kısa süre önce boşanan Ebru Şallı-Harun Tan çiftinin çocukları Beren de modellik yapmıştı.

Cumartesi eğlencesi

Açıldığı günden bu yana yerli-yabancı çok sayıda müzisyenin performansına sahne olan Frankie İstanbul, ünlü DJ’lere de ev sahipliği yapıyor. Frankie İstanbul’da bu gece performans sergileyecek olan Suat Ateşdağlı, 23.00’ten itibaren eğlenceli müzikleri ile geceyi sabahla birleştirecek.

Haberin Devamı

Bay iskelet’le tanışın

Her yıl tüm dünyada çocuk, AIDS ve çevre başlıkları altında pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Kiehl’s, Türkiye’de de Bir Dilek Tut Derneği ile çocuklara yardım eli uzattı. “Meet Mr. Bones / Bay İskelet’le Tanışın” adlı proje kapsamında alanlarında başarılı dokuz ünlü isim iskelet tasarladı. Derin Mermerci, İzzet Çapa, Hilal Kosif, Şebnem Işık Ersoy ve Tuvana Büyükçınar Demir’in de aralarında olduğu isimlerin tasarladığı iskeletler, önceki gün Nişantaşı’ndaki Limonata Apartment’da tanıtıldı.

Hem ağlarım hem giderim

Eski Başbakan Mesut Yılmaz ile Berna Yılmaz’ın oğulları Hasan Yılmaz, geçtiğimiz yaz Neslihan-İbrahim Öztürk çiftinin kızları Ceren Öztürk’le Bodrum’da nişanlanmıştı. 16 Kasım’da Çırağan Sarayı’nda Yılmaz’la evlenecek olan Ceren Öztürk’ün kına gecesi önceki gün Kuruçeşme’deki Nomads’da yapıldı. Öztürk, kına tepsisi başında gezdirilirken gözyaşlarını tutamadı.

Yazarın Tüm Yazıları