İnternet duayenleri bu kez dükkanı erken kapattı

Güncelleme Tarihi:

İnternet duayenleri bu kez dükkanı erken kapattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2013 01:06

Türkiye’deki internet sektörünün önde gelen isimlerinin geçen Mayıs ayında kurduğu Goboti.com kapandı. Markofoni kurucularından Sina Afra, Tolga Tatari, Ahmet Emre Sarı’nın yanı sıra Yemeksepeti.com’un kurucusu Nevzat Aydın ve Mynet’in kurucusu Emre Kurttepeli’nin kurucuları arasında bulunan Goboti.com'da her güne özel tasarım tişörtler satışa çıkıyordu. Sitede satışa çıkan tişörtler, sadece Türk tasarımcılar tarafından tasarlanarak müşterilere sunuluyordu.

Haberin Devamı

Sitede ‘Hoşçakalın’ başlığıyla yayınlanan mesajda “Bize bu işin yapılabileceğine inandıran, yeteklerine çok inandığımız, büyük emeklerle oluşturdukları tasarımları bizimle paylaşan tüm tasarımcılara; Goboti yolculuğunda tişörtlerimizi giymiş, yazdıklarıyla bizim inancımız da arttıran, tanımaktan çok mutlu olduğumuz tüm Goboti severlere; Gece gündüz demeden çalışan, bize her koşulda destek olan Goboti çalışanlarına ve iş ortaklarımıza çok teşekkür ederiz!” ifadeleri yer aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Goboti’nin kurucularından ve aynı zamanda Yemeksepeti.com CEO’su Nevzat Aydın, daha fazla yatırım yapılması gereken bir sürece girdiklerini belirtti. Aydın, “Bu yatırımın geri dönüşümüyle ilgili şüphelerimiz vardı. Aslında ilgi ve satışlar çok iyi gidiyordu ve büyüme potansiyeli vardı. Çalışanlarımızla hüzünlü bir şekilde ayrılmak ve siteyi kapatmak zorunda kaldık” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Tasera Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş. adına kayıtlı olan şirket daha önce Kıvaç Arkaç ve Bülent Haksal’ın kurduğu Tasarti.com ismiyle satış gerçekleştiriyordu. Ancak geçen sene ünlü yatırımcılarla yapılan ortaklık sonrasında Tasarti.com, ticaret hayata Goboti.com adıyla devam etmeye başlamıştı. Geçen sene mayıs ayında kullanıma açılan şirket, özellikle özel günlerde satışa çıkardığı tişörtlerle dikkat çekiyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!