Uluslararası kriz çıkabilirdi!

Güncelleme Tarihi:

Uluslararası kriz çıkabilirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2013 00:23

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, İstanbul Boğazı’ndaki tarihi vuruşunu yaparken hissettiklerini anlattı.

Haberin Devamı

ABD’li Woods “Karayollarında, havaalanlarında atışlar yapmıştım ama köprüden atış yapmadım. 12 saat uçmuştum. Rüzgar soldan esiyordu, sağda araçlar vardı. Top sağa doğru kaçacak olsa uluslararası krize yol açabilirdim. Biraz sinir bozucuydu. Top 550 metre kadar gidebildi. Başarılıydı, çok da kötü değildi diyebilirim” diye konuştu.

BAKAN ÇELİK’TEN TEŞEKKÜR

WOODS ile basın toplantısı düzenleyen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ise, European Tour’un Türkiye ayağını Antalya’da yapacakları için mutlu olduklarını söyledi. Antalya’nın turizm beldesi Belek’teki The Montgomerie golf sahasının da bulunduğu Maxx Royal Otel’de yapılan toplantıda bakan Çelik, turnuvanın düzenlenmesinde başta Golf Federasyonu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Suyla sorununu çözdü!

Haberin Devamı

TIGER Woods’un İstanbul Boğazı’nda Avrupa ve Asya arasında yaptığı vuruş, dünya basınında da geniş bir yankı uyandırdı. İşte gazeteler ve yorumları; Telegraph: “Tiger suyla olan sorununu, Asya’dan Avrupa’ya vuruş yapan ilk golfçü olarak çözdü”, USA Today: “Woods’un tarihi vuruşu, İstanbullular için sıkıntı yaratsa da büyük bir etkinlikti”, New York Post: “Woods’un mirası kıtaları birleştirmişti, şimdi de oyunu.”

Ve heyecan start alıyor

ANTALYA’da heyecan bugün başlıyor. 7-10 Kasım arasında düzenlenecek ve dünya starı Tiger Woods’un da yarışacağı Turkish Airlines Open 2013 Turnuvası’nı A Haber canlı olarak izleyicilerle buluşturacak. Şampiyonada 78 golfçü mücadele edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!