Emlak GYO ertelenen halka arzını gerçekleştiriyor

Güncelleme Tarihi:

Emlak GYO ertelenen halka arzını gerçekleştiriyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2013 09:38

Daha önce Haziran ayında halka açılmak üzere SPK'ya başvuran ancak uluslararası piyasalarda yaşanan dalgalanma ile bu halka arzı erteleyen Emlak GYO ikincil halka arzı gerçekleştirmek için SPK'ya başvurdu.

Haberin Devamı

Emlak Konut GYO 5-7 Haziran'da halka arz için talep toplama sürecindeyken uluslararası piyasalarda yaşanan büyük dalgalanma sonucu ikincil halka arzı ileri bir tarihe ertelemişti.

Şirket bugün SPK'ya başvurarak ikincil halka arzın gerçekleştirileceğini açıkladı.

Şirket tarafından Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada uluslararası piyasalarda yeniden olumluya dönen konjönktüre dikkat çekilerek halka arzın gerçekleştirilebileceği koşulların oluştuğu belirtildi. KAP'a yapılan açıklamada SPK'ya ikincil halka arz için bugün başvuru yapıldığı belirtildi.

Şirketin açıklamasında sermayesinin 2.5 milyar TL'den 3.8 milyar TL'ye artırılması dolayısıyla ihraç edilecek toplam 1.3 milyar TL nominal değerli payların ortakların rüçhan haklarının kısıtlanması suretiyle halka arz edilmesi kapsamında başvurunun güncellendiği de yer aldı.

Haberin Devamı

İŞLEMLERİ BORSAYA KAPATILDI
Emlak Konut GYO'dan yapılan bir diğer açıklamaya göre şirket halka arz süresince hisselerin işleme kapatılması için Borsa İstanbul'a başvuruda bulundu. Başvuruya göre şirketin hisseleri bugün birinci seans öncesi işleme kapatılacak ardından halka arza ilişkin toptan satışların ardından ilk gün işleme açılacak.

Satılık konut ilanları için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!