Çamlıca ve Güneşli’de peşinatsız kampanya

Güncelleme Tarihi:

Çamlıca ve Güneşli’de peşinatsız kampanya
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2013 01:36

Kuruluşunun 21’inci yılını kutlayan Sur Yapı, Çamlıca’daki Exen İstanbul ve Güneşli’deki Corridor projeleri için ‘Az az ödeyin üstü kalsın’ kampanyası başlattı.

Haberin Devamı

Şirketin iki projesinde de ev sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden, 0.60 kredi oranı ile 120 aya kadar kredi kullanabilecek. Ödemeler Sur Yapı bünyesinde 4 yıl vade farksız eşit taksitlerle yapılacak. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan projelerde KDV oranı ise yüzde 1. Exen İstanbul’da 2+1 daireler 707 bin TL, 3+1 daireler 1 milyon 98 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yaşamın 2014’te başlayacağı Corridor projesinde ise stüdyo daireler 214 bin TL, 1+1 daireler 337 bin TL, 2+1 daireler 471 bin TL, 3+1 daireler ise 665 bin TL’den satılıyor. Exen İstanbul projesi 30 dönümlük bahçesi ve en az 11 metrekare olan kat bahçeleri ile dikkat çekiyor. Lokasyonu ile öne çıkan Corridor projesi E-5 Otoyolu ve TEM Otoyolu’nu birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Atatürk Havalimanı’na çok yakın konumda yer alıyor.

Haberin Devamı

Portekizli AVM’ci Türk pazarında

DÜNYADA alışveriş merkezi (AVM) yatırım, yönetim, geliştirme ve danışmanlık hizmetleriyle tanınan Sonea Sierra, yine aynı sektörde faaliyet gösteren Reval ile ortaklık yaparak Türkiye pazarına girdi. 5.8 milyar Euro’luk pazar değerine sahip Portekizli Sonea Sierra’nın 43 AVM’si bulunuyor. Şirket, 12 ülkedeki 73 AVM’de 2.3 milyon metrekarelik kiralık alanı ve 8 bin 500 kiracıyı yönetiyor. Ereğli, Ankara, Antalya Kepez ve Diyarbakır’da AVM projelerine başlayan Sierra Reval, Kuşadası’nda meydan şeklinde bir AVM projesine başladı.

Yüzde 1 KDV avantajı

KUZU Grup imzalısıyla Bahçeşehir’de inşa edilen Spradon Vadi projesinde teslimler 4 ay erken yapılıyor. Emlak Konut GYO işbirliği ile inşa edilen projede 2014 Ocak ayında teslim edileceği açıklanan konutlar 2013 Ekim itibariyle teslim edilmeye başlandı. 1037 konutluk projelerinde başarılı bir satış grafiği yakaladıklarını belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Ocak 2013’te yürürlüğe giren yüzde 8 ve 18’lik yeni KDV oranlarından etkilenmeyen Spradon Vadi’de KDV’nin yüzde 1 olarak uygulanması konut alıcısı için önemli bir avantaj” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!