10 Kasım'a kadar sabredin

Güncelleme Tarihi:

10 Kasıma kadar sabredin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2013 07:21

Merkür’ün gerilemesi 10 Kasım’da bitiyor. Peki o zamana kadar hangi burç ne yapmalı ama daha da önemlisi, kim ne yapmamalı?

Haberin Devamı

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/75043/2/1/25030107/susan-miller-03-kasim

KOÇ
İşinizden, kazandığınızdan ve yaşamınızdan memnun olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ancak hafta ortasında maddi durumunuzu tekrar değerlendirebilirsiniz çünkü Venüs’ün etkisiyle yeteneklerinizin çok daha değerli olduğunu keşfedeceksiniz.

BOĞA
Bu hafta iş ortaklığı ya da kişisel ilişkileriniz üzerine yoğunlaşmanız gerekebilir. Eğer ortağınızla yapacağınız ertelenmiş bir görüşme varsa, Merkür’ün geri gitmesinin sonlanacağı 10 Kasım’da ruh haliniz yeniden canlanacak ve görüşmeyi isteyeceksiniz.

İKİZLER
‘Sabır’ bu hafta sizin dostunuz olabilir. Eğer diyetinizi güçlendirmeyi ya da daha fazla spor yapmayı planlıyorsanız, 6 Kasım’da Güneş ve Satürn’ün sağlığınızdaki etkisiyle bunu yapmaya başlayabileceksiniz. İş hayatında zorlu bir dönem.

YENGEÇ
Zamanınızı planlı kullanmalısınız. Bu sayede hem işlerinizin daha iyi ilerlemesini sağlar hem de ilişkiniz için de zaman yaratmış olursunuz. Eğer biriyle yeni flört ediyorsanız, 7 Kasım’dan itibaren ilişkiyi bir adım ileriye götürmeye başlamanızda fayda var.

Haberin Devamı

ASLAN
Bu hafta evinizle ilgili önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Ya yaşam koşullarını iyileştirici bir tadilata girişeceksiniz ya da oradan taşınmayı planlayacaksınız. Her iki karar için de Merkür’ün geri gitmesinin bitişini bekleyin, yani 10 Kasım’ı.

BAŞAK
Şu sıralar teslim tarihi yaklaşmış bir projeniz üzerinde çalışırken güzel ve mutlu günlerin hayalini kuruyor olabilirsiniz. Her ne kadar tüm konsantrasyonunuzu işe vermeniz gerekse de, emin olun siz daha dengeli bir hayatı hak ediyorsunuz.

TERAZİ
Ev satın alma ya da emeklilik gibi uzun vadeli yatırımlar planlıyorsunuz. Ama bunun için harcamalarınızı düşürmeniz gerek. 7 Kasım’da Satürn’ün Güneş’le birleşmesiyle iş hayatında riskli dönemler olabilir. Yeni iş görüşmelerine gitmeniz gerekebilir.

AKREP
Bu hafta, bitirmeniz gereken projeler yüzünden sıkıcı geçebilir. Ama disiplinli karakteriniz sayesinde bunu da hızlıca atlatacaksınız. Eğer 6 Kasım’da üst düzey biriyle görüşecekseniz ve sizi yargılarsa sakın umudunuzu yitirmeyin.

Haberin Devamı

YAY
Mars’ın Başak burcunda olması ödül, onur, başarı ve ün gibi konularda sizin yanınızda olacağının belirtisi. Şu anki pozisyonunuzdan daha prestijli bir iş kapınızda gibi ama yakın zamanda ortaya çıkmazsa mart ayında geleceği kesin.

OĞLAK
Bir kulübe ya da derneğe üye olmak bu haftaki gündeminiz olacak. Karşılığında herhangi bir maddi ödül olmasa da, size duyulacak olan itibar ve saygınlık fikri hoşunuza gidecek. Yönetici kimliğiniz sayesinde bu işi de başarıyla yürüteceksiniz.

KOVA
Bu hafta gelecekteki kariyerinizi etkileyecek bir karar verebilirsiniz. Eğer kendi işinizi kurmayı planlıyorsanız, bu yeni projeniz maddi destekçilerin çok ilgisini çekecek. Ama her şey için Merkür’ün geri gitmeyi bırakacağı 10 Kasım’ı bekleyin.

Haberin Devamı

BALIK
6 Kasım’da Güneş’in Satürn’le buluşması sizi yenilik arayışına sokacak. Kariyerinizde ilerlemek için yeni bir sertifikalı programa başvurabilirsiniz. Ya da hep o hayal ettiğiniz macera dolu seyahate çıkıp yeni ülkeler ve kültürler keşfedebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!