Susan Miller 29 Ekim'e dikkat

Güncelleme Tarihi:

Susan Miller 29 Ekime dikkat
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2013 20:07

29 Ekim’de Merkür ve Satürn birleşiyor. Bu tüm burçların kariyerlerinde işlerin olumkuya doğru gideceği anlamına geliyor. 31 Ekim’de ise romantizm dizboyu olacak.

Haberin Devamı

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/74768/2/1/24986285/susan-miller-27102013

KOÇ
Yeni bir kariyer
Bu hafta Koç burcu için yılın hem kolay hem de zor dönemi. Atacağınız hareketlerin yararınıza olması için her şeyi iki kere düşünmenizde fayda var. 31 Ekim’de yaratacılığınızla ödüllendirileceksiniz. Aynı gün, son dönemdeki performansınıza göre iyi bir iş pozisyonu için görüşmeniz olabilir.

BOĞA
Romantizm dorukta
Eğer yeni bir ortaklık için imza atacaksanız 29 Ekim’i tercih edin. Merkür’le Satürn’ün ilişkisiyle bu ortaklık çok uzun soluklu olacak. 31 Ekim’de romantik bir akşam yemeği sizi bekliyor olabilir. Aşk dolu bir gece olacak, hazırlıklı olun.

İKİZLER
Dinlenmeniz şart
Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Satürn’le ilişkisiyle 29 Ekim’de işleriniz biraz zorlayıcı gelebilir. Şu sırala kendinizi yorgun ve hasta gibi hissedebilirsiniz. Önemli bir sıkıntı yok ama artık dinlenmeniz şart.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Aşkınıza ilgi gösterin
Aşık olmak ayrıcalıklıdır ama bu ayrıcalığın sorumluluk getirdiğini unutmayın. Artık ona bazı şeyleri teklif etmeniz ya da özel planlar yapmanız gerekebilir. Karşınızdakinin de bir sabrı olduğunu unutmayın. 29 Ekim’de bu planınızı uygulayabilirsiniz.

ASLAN
Ailesel sorunları çözün
Ev ya da ailenizle ilgili çözülmesi pek de kolay olmayan bir sorun sizi bekliyor. Doğru cevabı bulmak için gerçekçi olmanız şart. 31 Ekim’de karşınıza çıkacak olan yeni proje, profesyonel hayattaki başarınızı etkileyecek.

BAŞAK
Kötümser olmayın
Merkür’ün başak burcu üzerindeki etkisiyle pek çok konuda analiz gücünüz yüksek. Her ne kadar 29 Ekim’de Merkür ve SAtürn’ün gireceği ilişkiyle biraz pesimistik bir ruh haliniz olsa da, hayatı daha güzel görmeye çalışmalısınız. 31 Ekim’de romantik bir gün olacak!

TERAZİ
Güzel haberler geliyor
Bu hafta finansal durumlar sizi çok oyalayacak. Gereksiz harcamaları sonlandırmak ve gelirinizi artırmak için yeni yollar arayacaksınız. Uzun zamandır yeni bir iş arıyorsanız ümidiniz kaybetmeyin. Güzel haberler çok yakın.

AKREP
Hayatınız değişiyor
Bu hafta sizin için güzel geçecek. Uzun vadeli, ciddi kararlar vermeniz gereken bir döneme gireceksiniz. Hayatınız değişmeye başlıyor. 31 Ekim’de profesyonel yaşamınızla ilgili yeni opsiyonların olduğu bir teklif alabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY
10 Kasım’a dikkat
Doğumgününüz yaklaşıyor. Özellikle bu yıl, hayallerinizi gerçekleştirmeniz için büyük bir fırsat olabilir. İyi plan yapmanızı öneririm. Merkür’ün 10 Kasım’a kadar geri gidiyor olması bazı konuları dramatik bir hale getirebilir. Bu yüzden eğer planladığınız şeyler varsa 12’sinden sonrasına erteleyin.

OĞLAK
Seyahat planları

Şu sıralar yardımseverliğiniz üstünüzde. Bir vakıf ya da stres altındaki bir arkadaşınız için çaba göstereceksiniz. Bunun ardındansa cuma günü rahatlamaya ihtiyacınız olacak. Karşınıza beklenmedik seyahat planları çıkabilir.

KOVA
Gelirinizi iyi yönetin
Mars’ın kova burcunda etkili olmaya başlamasıyla harcamalarınız arttı. İhtiyacınız olan şeyleri almak isteyebilirsiniz ama en azından 10 Kasım’a kadar Merkür’ün geri gitmesini sonlandırmasını bekleyin.

Haberin Devamı

BALIK
Aşk hayatı hareketleniyor
Jüpiter’in etkisiyle aşk hayatınız şu sıralar oldukça yoğun geçecek. Eğer yalnızsanız, artık üzerinize düşen görevi yapıp sizinle ilgilenenlere iyi davranın. Eğer biriyle birlikteyseniz, ilişkinizin daha da ciddileştiğini ve aşkınızın arttığını fark edeceksiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!