O hainlerin kökü kazınacak

Güncelleme Tarihi:

O hainlerin kökü kazınacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2013 00:37

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, tribün holiganlarını hedef aldı.Orman, “Sahamızın kapanmasına yol açan hainlerin bizim aramızda yeri yok. Yeni stadımızda asla tribünde olamayacaklar” diye konuştu.

Haberin Devamı

BBEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, sahalarının kapanmasına yol açan taraftarları, “Hain” olarak nitelerken, “Bunların kökünü kazıyacağız” dedi. Kavga eden Toraman ve Sezer’in kadro dışı cezalarının devre arasına kadar devam edeceğini kaydeden Orman, “Biz alnı açık, başı dik bir kulübüz. Bunlar diğer camialarda olmayan şeylerdir” diyerek rakiplerine gönderme yaptı.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde düzenlenen bir panele katılan Orman çarpıcı açıklamalar yaptı. Orman, göreve gelip kulübü sıkıntıdan kısa sürede çıkardıklarını belirtirken, “Zor süreçten çıkmamızın en büyük sebebi camiamızın büyüklüğü. Beşiktaşlılık, hava atmamaktır, kimseyle kavga etmeden işini yapmaktır. Şerefiyle oynamak ve hakkıyla kazanmaktır. Özelliklerimizi çocuklarımıza öğretmeliyiz” dedi.

Haberin Devamı

‘HEPSİNİ ENGELLEYECEĞİZ’

Taraftar olaylarıyla ilgili de Orman, “Bu işten Beşiktaş zarar gördü. Son 8 sezonda 24 defa sahamız kapatıldı. Buna sebep olanlar Beşiktaşlı değil, Beşiktaş hainleridir. Bunları engelleyeceğiz ve aramızda tutmayacağız. Bunlara asla popülizm uygulamayacağız. Bunlar iyi Beşiktaşlı değil diyeceğiz. Aramızda yerleri yok. Siz hiç merak etmeyin yeni stat ile birlikte bunların kökünü kazıyacağız” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!