Sevdigi vücüdu ile poz verdi

Yerli yabancı birçok ünlü marka, yeni ürün ve koleksiyonlarını iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini kullandığı işbirlikleriyle tanıtmaya başladı.

Haberin Devamı

Desa için tasarım yapan Begüm Şen’den sonra, Gül Gölge Saygı da Love My Body adlı marka için koleksiyon hazırladı. Gül Gölge Saygı ve Love My Body Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık’ın ev sahipliğinde The Four Seasons Otel’de düzenlenen tanıtımda “My Touch” adlı koleksiyon modaseverlerle buluştu. Didem Soydan ve Ronja Amanda’nın tanıttığı koleksiyon ilgi gördü.

Evlilik iyi gidiyor

Ender Mermerci’nin kızı Derin Mermerci, geçen ay ani bir kararla, Cem Aydın’la evlenerek bekarlığa veda etmişti. İtalya’da hem ev alışverişi hem de balayı yapan Mermerci önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Mermerci, evliliğin çok iyi gittiğini söyledi.

Sess'li ’li düğün

Nişantaşı’nın ünlü gece kulübü Sess, yarın gece kapalı. Mekanın ortaklarından müzmin bekar Nedim Binler, Ela Çalıkuşu’yla kendi adresinde evlenecek. Sess müdavimlerine duyurulur.

Haberin Devamı

Perdelerini açtı

Abdullah Özmelek, Suadiye Hotel’in terasında Cafe de Paris’ten sonra aynı adreste Madame Margot adlı bir gece kulübü açmıştı. Dans gösterileriyle Broadway’i çağrıştıran Madame Margot, kış sezonunu açtı. Tina Turner’dan Yıldız Tilbe’ye, Madonna’dan Seda Sayan’a birçok ismi kostümleri ve makyajlarıyla canlandıran Madame Margot’nun şov ekibine, Jeyan da şarkılarıyla renk katıyor.

Arabesk gecesi

İstanbul’da pazarları arabesk geceleri düzenlenmeye başladı. Mert Davran, Sortie’de canlı performans sergilerken, Albüm’de DJ setinin başına geçen Cenk Çöteli, damar şarkılar eşliğinde eğlence sunuyor.

Şampanyalı brunch

Emirgan’daki La Boom lezzetli yemeklerinin yanı sıra eğlencesiyle de adından söz ettiriyor. Cumartesi günleri “Champagne Brunch Party”lerine ev sahipliği yapmaya başlayan La Boom’da DJ Funky C ve Mona No Lisa Live performans sergileyecek.

Sokağın heyecanı

PUMA, Türkiye’nin ilk Freerun yarışması Puma Move ile parkur sporunu yapan ve izlemekten keyif alan herkesi bugün tarihi Haydarpaşa Garı’na bekliyor. Bedük ve BeeGee’nin performanslarıyla başlayacak partinin sürprizi elektronik müziğin fenomen ismi Londralı prodüktör Erol Alkan.

Yazarın Tüm Yazıları