Bornova'da kanlı gece

Güncelleme Tarihi:

Bornovada kanlı gece
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2013 11:41

Birahane önünde silahlı kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı.

Haberin Devamı

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, çıkan tartışmada kasığından tabancayla vurulan birahane işletmecisi Yüksel Öztamer, kaldırıldığı hastanede öldü. Bir kişinin de hafif yaranandığı olayda, cinayet zanlısı olarak E.S. gözaltına alındı.

Olay, sabaha karşı 01.30 sıralarında, Yeşilova Mahallesi Kamil Tunca Bulvarı 39 numarada bulunan birahanenin önünde meydana geldi. İşyerine müşteri olarak geldiği belirtilen E.S. (50) ile birahane sahibi Yüksel Öztamer (51) tartışmaya başladı. İşyerinin dışına çıkan ikilinin tartışması, silahlı kavgaya dönüştü. İddiaya göre, belinden tabancasını çıkartan E.S., Öztamer'i kasığından vurdu. Açılan ateş sırasında müşterilerden Mehmet Acar (39) bacağından yaralandı. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Yüksel Öztamer hayatını kaybederken, Acar'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Olayın ardından kaçan E.S., polis tarafından yakalandı. E.S.'nin işyerindeki bir kadına laf atması, bunun üzerine birahane sahibi Yüksel Öztamer'in uyarıda bulunması sonucu tartışmanın başladığı iddia edildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!