500 milyon liralık ‘karma’

Güncelleme Tarihi:

500 milyon liralık ‘karma’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2013 01:06

Pasifik İnşaat tarafından 500 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Ankara’nın ofis, rezidans ve alışveriş merkezi özelliklerine sahip ilk ‘karma’ kullanımlı projelerinden Next Level bugün açılıyor.

Haberin Devamı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılacak projenin 19 bin 590 metrekare arsa alanına, 190 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olduğunu ifade eden Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, bu çapta büyük bir inşaatın 2.5 sene gibi kısa bir sürede hayata geçirildiğini söyledi.

SATIŞLARDA SONA GELİNDİ

2011 Mayıs ayında temeli atılan projede, ofis alanlarının yüzde 80’inin satışının gerçekleştiğini belirten Erdoğan, “Rezidans bölümünde satışların yüzde 50’si tamamlandı. AVM’de de şu anda boş yer bulunmuyor. Ofis ve rezidanslarda ortalama metre kare fiyatı 7 bin ile 8 bin lira arasında değişiyor” dedi.

LOFT OFİS PROJESİ

Next Level’in, ofis, rezidans ve alışveriş merkezi konseptiyle, Ankara’nın ilk karma kullanımlı projesi olduğunu dile getiren Erdoğan, “Türkiye’de de İstanbul’dan sonra, iş, yaşam, alışveriş ve eğlencenin bir arada olduğu yaşam tarzını insanların hizmetine sunduk. İkinci bir projeyi daha hayata geçirdik. Yaklaşık 100 milyon liralık bir yatırım ve yüzde 40’ı satılmış durumda. Loft ofislerin ortalama metrekare fiyatı 6 bin lira civarında” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ankara'daki satılık konut ilanları için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!