Şimdi reklamlar

BMW, Mini Cooper, Land Rover gibi lüks sınıfı otomobillerin bayiliğini yapan Süleyman Kosif ile Hasan Kosif, Bostancı’daki Showroom’da yeni Range Rover Sport’un tanıtımını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Tanıtımı, aile üyeleri yaptı. Hilal Kosif, Hakan Kosif ve Cihan Kosif, direksiyon başına geçip gönüllü modellik yaptı.

Tuvanam’a poz verdi

Bebek’teki Happily Ever After’ın sahibi Ayşe Kucuroğlu, 5 çocuk annesi olmasına rağmen düzgün fiziğiyle dikkat çekiyor. “Altıncıyı da doğurabilirim” diyen Kucuroğlu, Tuvana Büyükçınar Demir’in iki hafta önce düzenlenen İstanbul Fashion Week’te mankenlerin podyumda sergilediği koleksiyonundan bir kıyafetle ‘www.netlence.com’ adlı bir alışveriş sitesi için poz verdi.

40 yıllık Hakimiyet

11 Eylül 1974 yılında kurulan Bursa Hakimiyet Gazetesi, 40. yaşını kutladı. Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez’in ev sahipliği yaptığı kutlamaya, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum’un da olduğu iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Haberin Devamı

Burak Özgün, Celal Sönmez’e, babası merhum Ali Osman Sönmez’in fotoğrafının bulunduğu bir tablo hediye etti.

Ümran-Celal Sönmez çifti kutlamaya oğullarıyla birlikte katıldı.

Türkiye’yi temsil etti

İş dünyasının patronları bayramda tatil yaparken, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton hayırlı bir işe imza attı. Kadın hakları konusunda duyarlılığıyla tanınan Alaton, Fransa’da düzenlenen Cartier’nin her yıl her kıtadan bir girişimci kadını seçtiği Women’s Forum’un Avrupa jürisinde yer aldı. Türkiye’yi temsil eden Alaton, her bölgeden bir kişinin ödül kazandığı yarışmanın Avrupa birincisini seçen jüride görev aldı. Alaton, “Kadın haklarını konusunda düşüncelerimizi paylaştık. Bu konuda neler yapabiliriz, bunları ele aldık” diye konuştu.

Ayşe çalıyor, Mert eğlendiriyor

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in ikiz kızlarından Ayşe Boyner’in DJ’lik yapmaya başladığını ilk kez bu sayfalarda okumuştunuz. Nişantaşı’ndaki Den Cafe ve Cihangir’deki Kiki’de rock’tan pop’a uzanan müzikler çalan Boyner, her çarşamba Metin Fadıllıoğlu’nun sahibi olduğu 29’daki ‘29 Food Bar’da performans sergiliyor. İşletmeciliğini Mert Vidinli’nin yaptığı 29 Food Bar, lezzetli yemekleriyle olduğu kadar eğlencesiyle de iddialı.

Yazarın Tüm Yazıları