En iyi yüz olabilmek için yarıştılar

Güncelleme Tarihi:

En iyi yüz olabilmek için yarıştılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2013 01:10

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Ankara Güzellik Yarışması için geri sayım başladı. 27 Aralık’taki yarışma öncesi ise afiş yüzü heyecanı yaşandı. Yarışmanın tüm tanıtım çalışmalarında kullanılacak olan afiş yüzünün seçmelerine onlarca aday başvurdu.

Haberin Devamı

Ankara Kızları Güzellik Yarışması, bu yıl ‘Ankara Güzellik Yarışması’ adıyla düzenlenecek. 27 Aralık’ta 5. kez yapılacak olan yarışma öncesinde ise afiş yüzü seçmeleri yapıldı. Yarışmanın tüm tanıtım çalışmalarında kullanılacak afiş yüzü seçmelerine çok sayıda aday başvurdu. Adaylar, Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşen seçmelerde jüri üyelerinin karşısına geçti. Yarışmanın organizatörü Burak Özdemir, moda fotoğrafçısı Coşkun Turgut, önceki yıllarda dereceye giren yarışmacılardan Serra Sarıoğlu ve Tuğba Bayrak gibi isimlerden oluşan jüri karşısına geçen adaylar, yarışmayı bir basamak olarak gördüklerini ve ileride model, dizi oyuncusu yada manken olmak istediklerini söyledi.

YENİ YÜZLER KEŞFETMEK

Organizatör Burak Özdemir, moda dünyasına yeni yüzler kazandırmak amacıyla düzenledikleri yarışma için “Türkiye’nin en güzel kızlarının İzmirli olduğu söylenir. Ancak Ankara kızları, güzelliğin yanı sıra genel kültürüyle de kesinlikle daha öne çıkmaktadır. Amacımız Ankara’nın bu güzel kızlarını keşfetmek ve moda dünyasına kazandırmak” dedi.

Haberin Devamı

Afiş yüzü seçmelerinin sonuçları, önümüzdeki günlerde belli olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!