Şevket Özçelik son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Şevket Özçelik son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2013 01:24

GAZETECİ Şevket Özçelik, İzmir’de, 50 yılı aşkın süre hizmet verdiği Yeni Asır Gazetesi önünde düzenlenen tören ve öğlende kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Özçelik için düzenlenen törene eşi Rezzan Özçelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, CHP İzmir Milletvekilleri Mahmet Ali Susam, Mustafa Moroğlu, Alattin Yüksel, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile çok sayıda meslektaşı katıldı. Törende Özçelik ile birlikte yıllardır aynı gazetede spor yazarlığı yapan meslektaşı Gürkan Ertaç, Yeni Asır Gazetesi’nin Şefket Özçelik, Özçelik’in de Yeni Asır Gazetesi ile efsane olduğunu, birçok gazetecinin bu mesleği ondan öğrendiği dile getirdi. Atilla Sertel ise “Şevket abi bu gazetecilik mesleğinin baş öğretmeniydi. Bir çok gazeteci gibi hepimize emeği geçti.

Bizlere hakkını helal etsin. Onun yaptıklarını ve adını unutturmayacağız, yaşatacağız” dedi.

Haberin Devamı

Basın Hizmet Ödülü ve sürekli basın kartı sahibi olan, 73 yaşında hayata gözlerini yuman Şevket Özçelik, Çeşme Mazarlığı’nda toprağa verildi. ? Mustafa OĞUZ, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!