Üstü geçit altı tehlike

Güncelleme Tarihi:

Üstü geçit altı tehlike
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2013 01:08

Eskişehir Yolu Demir Kafes önündeki üst geçide çarpan demir yüklü bir kamyon, geçidin taban kısmının açılmasına neden oldu. 22 gündür demir parçalarının sarkık bir şekilde durduğunu belirten vatandaşlar, “Tehlikeli olmasına karşın yetkililer ilgilenmiyor” dedi.

Haberin Devamı

Eskişehir Yolu’nda seyreden inşaat demiri yüklü bir kamyon 22 gün önce, Demir Kafes’in önünden geçtiği sırada üst geçide çarptı. Geçidin tabanındaki metal kaplamaya zarar veren sürücü, olay yerinden kaçtı.
Kazanın ardından geçitten sarkan demir parçalarının tehlikeli olabileceğini belirterek tamir edilmesini isteyen vatandaşlar, belediyeyi aradı ancak ilgilenen olmadı. Kazaya tanık olan vatandaşlar, Ankara Hürriyet’e şunları söyledi:
“Akşam saatleri hızla gelen ve inşaat demiri yüklü bir araç çarparak bu yarığı oluşturdu. Çarpınca kamyon devrilmekten son anda kurtuldu. Araçtan inen kişiler, düşen demirleri kamyona yükleyip hızla uzaklaştılar. Vurdukları yerde levha ile yükseklik belirtiliyor. Bu araçlar hiç mi kontrolden geçrilmiyor. Çarptığı sırada ya insanlar üstgeçitte olsaydı?

Haberin Devamı

GÖRMEZDEN GELİNİYOR

Diğer yandan, kazadan hemen sonra polis geldi. Ama ne tutanak tutuldu ne başka bişey yapıldı. Oluşan yarığa bakıp gittiler. Kaza günü gelen polislerin dışında hiçbir yetkili gelmedi ve bu yarık 22 gündür böylece bekliyor. Yoldan geçen araçların üzerine düşebileceği gibi, üst geçidi kullananlar da tehlike altında. Belediye yetkilileri, burayı görmezden geliyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!