Sezon sonu 9 branşta şampiyonuz

Güncelleme Tarihi:

Sezon sonu 9 branşta şampiyonuz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2013 06:51

Aziz Yıldırım yıllar sonra ilk röportajı Hürriyet’e verdi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

15 YILLIK BAŞKANA SORULUR MU?
Aday olup olmayacağımı açıklamasam da, 15 yıl başkanlık yapmış birine, “Projen ne?” ya da “Fenerbahçe için neler yapacaksın?” diye sormak saçma.

F.BAHÇE EN BÜYÜK VE ŞEFFAF
Fenerbahçe en büyük. Fenerbahçe herkesin tartışabileceği kadar şeffaf ve göz önünde. Bu nedenlerle de en çok tartışılan ve konuşulan kulüp.

ZENGİN VE SEÇKİN HOBİSİ DEĞİL
Bu külübü yönetmeyi zengin ve seçkinlerin hobi ve meşgale dernek yönetimleriyle karıştıranlar, gerekli cevabı yine bu camiadan alacaklar.

BANA SÖYLENENLER ÖNEMSİZ
Benim ve yakın çevrem için söylenenler ve yaratılan algılar önemli değil. Ancak F.Bahçe camiasına ve büyük F.Bahçe taraftarına dil uzatılamaz.

F.BAHÇE İÇİN BABAMI TANIMAM
Beraber yürüdüğümüzü sandıklarımız, bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyorlarmış. F.Bahçe’nin menfaatleri konusunda babamı bile tanımam.

Haberin Devamı

PARA, GÜÇ VE AHLÂK...
Biz mali açıdan en büyük ve en güçlü kulübüz. Gençlere ahlâk, erdem ve ülke sevgisini kazanmanın değerini anlatmaya çalışıyoruz.

BAYRAM öncesi Fenerbahçe Kulübü’ne başvuruda bulunuyoruz... Başkan Aziz Yıldırım ile röportaj yapmak istediğimizi belirtiyoruz.
3 Temmuz süreci sonrası hiçbir gazeteye röportaj vermeyen Fenerbahçe Başkanı teklifimizi hiç düşünmeden kabul ediyor.
Kulübe gidiyoruz. Başkan, basketbolda Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Galatasaray ile oynanan maçı Deniz Tolga Aytöre ile birlikte izliyor. Biz de soluğu yanında alıyoruz. Heyecan içinde izlediği karşılaşma bitiyor, şampiyonluk geliyor. Yüzü gülüyor.
Yıldırım, her konudaki sorularımızı içtenlikle yanıtlıyor. Taraftara, rakiplere önemli mesajlar veriyor, yargı sürecine ilişkin görüşlerini açıklıyor.
İşte, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a sorularımız ve yanıtları....

Sezon sonu 9 branşta şampiyonuz

‘BİRBİRİMİZE İHTİYACIMIZ VAR’

RÖPORTAJIMIZA başlamadan önce Kurban Bayramı nedeniyle bir mesajınız var mı?
- Sizden gelen teklifi bayram sebebiyle geri çevirmedim. Sizde biliyorsunuz bayramlar bizim soluğumuzdur. Biz bayramlarda nefes alırız. Hırslarımızı, nefretlerimizi bir kenara bırakır, birbirimize koşarız. Aslında bizim birbirimize ihtiyacımız var. Bu nedenle Fenerbahçelilerin özelinde tüm Türkiye’nin bayramını kutluyorum.
Siz çok az konuşmanıza rağmen Fenerbahçe gündemden hiç düşmüyor. Bunun en önemli nedeni sizce ne?
- Fenerbahçe’nin neden en çok tartışılan, neden gündemin ilk sırasında olduğunu anlamak çok zor değil. Bir, Fenerbahçe en büyük. İki, Fenerbahçe herkesin tartışabileceği kadar şeffaf ve göz önünde. Buradan açıklıyorum. Fenerbahçe bu sezon bittiğinde 9 branşın tamamında şampiyon olacak.

Haberin Devamı

KONGREDEN ÖNCE AÇIKLADIK..

F.BAHÇE’nin gündemi seçim.. Aday olup olmadığınızı açıklamadınız. Şu ana kadar hiçbir adayın ve projenin ortaya konulmaması eleştiri alıyor. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?
- Ben de bu eleştirilere katılıyorum. Ama bu eleştiri ve taleplerin şahsıma ve yönetimime yönelik olması mümkün değil. Seçime katılıp katılmayacağımı açıklamamamış olsam da, 15 yıl başkanlık yapmış birine, “Projen ne?” ya da “Fenerbahçe için neler yapacaksın?” şeklinde sorular yöneltmek sanırım saçma.
- Yakın tarihlerde açıkladığımız, kurumsallık ya da Fenerbahçe Üniversitesi gibi bir takım projeler de seçim kararını almamızdan çok daha öncelere dayanmakta. Kaldı ki benim bunları yapmak için Fenerbahçe Başkanı olmam gerekmez, Fenerbahçeli olmam yeterlidir.

Haberin Devamı

Sandıktan gelen halktan gelir!

“Sayın Başbakan’ın yaptığı vurgulara aynen katılıyorum. Halktan gelen tartışılmaz olandır. Seçime girip girmeyeceğim konusu kimsenin haddi olamaz.”

Aziz Yıldırım, Başkan adayı olmasın’ diyenler var... Bu görüşler hakkında ne söyleyeceksiniz?
- Fenerbahçe seçimleri de her seçim ve her sandık gibi kutsaldır. Hatta bu konuda Sayın Başbakan’ın tüm ısrarlı vurgularına aynen iştirak ediyorum. Sandıktan gelen halktan gelir. Ve halktan gelen tartışılmaz olandır. Aziz Yıldırım’ın seçime girip girmeyeceği, girmezse kimi destekleyeceği, hiç kimsenin haddi olamaz.

CEZAEVİNDE REKOR

- Bu konuda görüş ve niyet bildirenler ya Aziz Yıldırım’dan korkanlar ya da hala demokrasiyi içine sindiremeyenlerdir.
Seçime şartları uyan her Fenerbahçe kongre üyesi katılabilir. Kongre kararı almamızın nedeni güvenoyu ya da güçlü yönetim ihtiyacı değil.
Unutulmasın ki Aziz Yıldırım cezaevindeyken Fenerbahçe tarihinde bir ilk olarak rekor oyla başkan seçilmiş ve çamia tarafından gerekli mesaj tüm Türkiye’ye verilmiştir.

Haberin Devamı

İŞTE O BRANŞLAR

- FUTBOL
Avrupa’da boy gösteremeyecekler ama Süper Lig’de lider durumdalar.
- BASKETBOL
Sezona kadınlarda ve erkeklerde Cumhurbaşkanlığı Kupası ile başladılar.
- VOLEYBOL
Hem erkek, hem kadın takımı önemli transferlerle sezona hazır.
- ATLETİZM
Olimpiyatların altın madalyalısı Gamze Bulut ve çok önemli sporculardan kurulu kadro var.
- BOKS
Madalya makinesi gibiler. Türkiye şampiyonluklarına ambargo koydular.
- KÜREK
F.Bahçe’nin en önemli branşlarından bir tanesi. Her sezon iddialılar.
- YELKEN
Dünya çapında sporculara sahipler. Olimpiyatlarda boy gösteriyorlar.
- YÜZME
Her sezon Türkiye Şampiyonası’nın en önemli favorisi.
- MASA TENİSİ
Geçtigimiz sezonun Avrupa Şampiyonu. Bu yılın da favorisi.

Haberin Devamı

CEZAMIZI 2 YIL ÖNCE PAZARLIKLA BELiRLEDiLER

3 TEMMUZ sürecinin sonuna gelindi. Ve son sözü Yargıtay verecek, olumsuz bir karar çıkarsa ne yapacaksınız?”
- Ben hayatımın her döneminde her şeye hazır olarak yaşadım. Adaletin bir gün mutlaka bir yerlerde tecelli edeceğine olan inancım tam. En azından ilahi adalette zaman aşımı olmadığına inananlardanım. Yine de Türkiye Cumhuriyeti’nin hakim ve savcılarının vereceği her türlü karara saygılıyım. Kaldı ki UEFA ve CAS süreci de dahil ben kararlar hakkında değil, hep yargılamalar hakkında konuştum.

‘ÜZERİMİZDE BASKI VAR’ DEDİLER

UEFA ve CAS süreci hukuk skandalıydı. Ellerinde polis fezlekesinde yer alan tapelerin birkaç satırından başka bir şey olmadan yargılama yaptılar. Tapelerin tam metnini koyduk önlerine, bu kez de “Üzerimizde çok baskı var” dediler. Sonuçta 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nin dâhi delil kabul etmediği argümanlarla ceza verdiler.
- Ama zaten bu ceza iki yıl önce pazarlıklarla hazırlanmış bir cezaydı. Ve her nasıl bir pazarlık yapıldıysa bu cezayı şimdi uygulamaya koydular. Ama asıl vahim olan pazarlığı yapanların Fenerbahçeli olduklarını söyleyebilmeleri..
- Zaman zaman size verilen cezalarla ilgili eleştirileriniz oldu...
- Futbolla ilgisi olmayan 5 kişinin düzenlediği evraklarla yargılanmaya veryansın ettim. Biz bu ülkeyi bu toprakları ve bu insanları seviyoruz. Aziz Yıldırım olarak hiçbir kaygım yok. Tek düşüncem Fenerbahçe’nin yara almaması. Bizim Fenerbahçe sevgimiz budur. Ve bu sevgi asla sınanamaz…..

Bizim cezaya methiye, Olimpiyat’ı vermeyince ‘Haçlı’ zihniyeti!

Olimpiyatlar için herkes üzerine düşen görevi yaptı ancak olimpiyatların alınamamasını hezimet olarak görmek ve yorumlamak bizzat olimpiyat ruhuna aykırıdır. Biz Fenerbahçe olarak ülkemize ve devletimize her tür desteği vermeye hazırız. Arjantin’de yaşananlar bir an önce geride bırakılmalı ve Türkiye bu hedefinden vazgeçmeyerek aynı kararlılık ile projelerine devam etmelidir. Hele hele Olimpiyatların ülkemize verilmemesini başka mecralara taşıyarak “Haçlı zihniyeti”, “Avrupa dükalığı”, “İslam ülkesine olimpiyat verilmez “ tarzı söylemler tehlikeli ve yanlış. Olimpiyatları isteyebilmemizin ilk şartı belki bu zihniyetten bir an önce uzaklaşmak. Önemli olan olimpiyatları İstanbul’a getirmek değil, Türk insanında olimpik ruhu oluşturmaktır. Sporda, siyasette, sanatta vs. Halkın her kademesinde hoşgörü, uzlaşma, karşılıklı diyalog ve mutlaka saygı esaslarına dayalı bir toplum oluşturduğumuz takdirde kendi dinamiklerimizi de göz önünde tutarsak, olimpiyatların tek adresi olacağımızdan şüphem yok. Tabi burada dikkat edilmesi gereken bir husus da evrensel insan hakları uygulamalarının hiçbir konuda göz ardı edilmemesidir. Örneğin Fenerbahçe’ye sporla ilgisi olmayan polis fezlekesi gibi argümanlarla ceza verilirken; Avrupa uygulamalarına methiyeler düzerken olimpiyatların, Türkiye’ye verilmemesi sonrası aynı Avrupa’ya “Haçlı” zihniyeti şeklinde hitap edilmesi manidar değil mi?


Milli Takım hocası itibarsızlaştırılamaz

- TÜRKİYE Dünya Kupası şansını kaybetti. Bu konuda neler söylersiniz?
-Bu konudaki tüm spekülasyonlaryersiz. Fatih Terim milli takım için doğru bir isim. Türk futbolunu yönlendiren iki eksen var. Türk futbolu, oyuncuya ve spor basınına dayalı bir sistemle yönetiliyor. Bu iki eksen hiçbir şekilde eleştirilmiyor ve her şekilde karar mekanizmalarında aktif rol alıyor. Türkiye'de bir mactan sonra başkanlar gönderilir, teknik direktörler ve yönetimler yollanır, kongreler zaten önemsizdir! Böyle bir düzen kurulmuş durumda…

Bu iki eksen daima belirleyici oldu. Bu iki eksenin yönlendiremediği tek teknik adam Fatih Terim olduğu için, bu seçim doğrudur. Bunun adına ister korku deyin ister Türk insanını anlamak deyin isterseniz Terim'e hakkını verip kariyer deyin. Sonuç değişmez. Kabul edilmesi gereken gerçek her şeye hakim olmaya çalışan bu iki eksenin Fatih Terim’e istediği ölçüde yanaşamıyor olduğudur.

Ayrıca konu Türkiye olduğu zaman gerisi teferruattır. Türk milli takımının karşısına hiçbir zaman başka bir kulüp konamaz. Dolayısıyla Türk Milli Takımı’nın hocasına kimse seçenek sunamaz. İtibarsızlaştırmaya kalkışamaz... Konu milli takımsa bunu kimse söz konusu dahi edemez. Aksi halde bunu yapanların vatan sevgisi herkes tarafından sorgulanır.

HEM YÜREKSİZ HEM SAYGISIZ

- KİMİLERİNİN hayalleri, seçim yatırımları ve vaatleri, bizim geride bıraktığımız gerçeklerdir. Fenerbahçe’nin geldiği nokta birilerinin rüyalarına bile sığdıramayacakları büyüklükte. Aday olacağını söyleyen ya da gizli gizli mesaj yollayanların, adaylıklarını şarta bağlamaları, yüreksizliklerinin ötesinde camiaya saygısızlık. Fenerbahçe kulüp yönetimini zengin ve seçkinlerin hobi ve meşgale dernek yönetimleriyle karıştıranlar, gerekli cevabı yine bu camiadan alırlar ve alacaklardır.

CAS davasına günler kala başsavcılık mütalaası ne şans değil mi!

“CAS duruşmasının hemen öncesi Yargıtay Başsavcılığı mütalaası açıklandı. Bizdeki de ne şans... Hatta, ‘Yargıtay kararı onadı’ diye iddialarda bulunuldu.”

BAKIN Kadıköy Asliye Hukuk Mahkemesi bir kararıyla Fenerbahçe Kongresi’ne müdahil oldu.
Ve kongrenin bir an evvel yapılmasından tutunda 2 yonetici ve benim kötü şöhret sahibi olup olmadığımın tesbitinin kongrede yapılmasını istedi.
Tabii ki bu arada UEFA ve CAS’da savunma yapmaya hazırlanan bizler hakkında basında yer alanlar ve bu karar nedeniyle, Fenerbahçe Başkanı’nın Sportif A.Ş. Başkanı olarak temsil edilebilmesi ile ilgili yaşatılanlar önemsiz ayrıntılardı..
Sonra 3 Temmuz bir sonuç değil, bir süreçtir dediğimizde yer yerinden oynuyor.

BOCHUM DOSYASIYLA NE İLGİMİZ VAR?

DAHA da ilginci, hiç unutamıyorum, CAS duruşmasına günler kala Yargıtay Başsavcılığı’nın mütalaası açıklandı. Bizdeki de ne şans değil mi?
- Açıklansa iyi bir baktık ki adım dahi geçmeyen bahis davası diye anılan Bochum dosyasından da bahsedilmiş. Tabii ki CAS’taki savunmada herkesin bu kararlardan haberi olmuştu. Ve “Yargıtay kararı onandı” şeklinde iddialarını genişlettiler. Bir de bunu anlatmaya koyulduk..
Neyse, anlatmak istediğim husus işte biz kongre kararını bu şartlarda aldık.. Yoksa güçlü yönetim yada güvenoyu gibi bir sorunumuz hiç ama hiç olmadı…

RÜŞVET TEKLiF EDEMEZSiNiZ

- F.BAHÇE kongreleri önemlidir. Fenerbahçe, büyük taraftarın kulübüdür. Bu camiaya kapı arkalarından seslenemezsiniz. Para, transfer vaatleriyle rüşvet teklif edemezsiniz. Aslolan Fenerbahçe’nin değerleridir. Fenerbahçe’yi anlamak ve tanımak isteyenlere tavsiyem, şimdilerde Fenerbahçe’yi alkışlayanları değil, Fenerbahçelilerin alkışladıklarına bakmaları...

Formasına reklam almayan F.Bahçe yaratacağım

F.BAHÇE’nin üniversite projesi kamuoyunda çok ses getirdi. Başka bir proje var mı? Daha da önemlisi Fenerbahçe’nin bu projeleri karşılamaya mali yapısı yetecek güçte mi?
- Herkes şunu iyi bilmeli… Fenerbahçe artık bir futbol kulübünden fazlası, bir futbol kulübünden çok daha ötesi. F.Bahçe mali yapısıyla Türk sporuna sağladığı katma değerlerle ve sosyal sorumluluk projeleriyle bir dünya kulübü. F.Bahçe Üniversitesi’nin kurulmasının ardından 5 yıllık süre içinde 6000 öğrenciye eğitim- öğretim imkanı tanınacak.
Bunun da yüzde 20’si tam burslu olarak sağlanacak. Mevcut Kolej arazisi Üniversite Vakfı tarafından satın alınacak. F.Bahçe Koleji de F.Bahçe Üniversite Vakfı’nın içinde yer alacak. Rektörlük binası ile kurulacak 2 fakültede kolejin arazisi içinde inşa edilecek.

EN BÜYÜK HEDEFİM BU

BEN Metris’teyken arkadaşlarımla üzerinde çalıştığım bu projenin amacı ise 1 milyon F.Bahçe üyesi hedefini hayata geçirmek. Dahada önemlisi F.Bahçe’nin Fenerbahçeliler tarafından yönetilen Türkiye’nin en büyük spor ve sivil toplum örgütü yapmak. Bu kulübün gerçek sahibi olan büyük F.Bahçe taraftarını spordan sanata her türlü sosyal olayda söz sahibi kılmak.
Ve benim en büyük arzum olan kendi arması ve Türkiye ile ilgili konular dışında hiçbir spor dalında reklam almadan yarışan bir Fenerbahçe yaratmak… Bu konuyla ilgili kurduğumuz ekip yaklaşık bir yıldır aralıksız çalışmakta ve tüzük değişikliklerinin hayata geçirilmesi aşamasına kadar getirdikleri çalışmayı sonlandırmak üzereler.
Hazırlanan tüzük çalışmaları kongre üyelerinin bilgisi ve onayına kısa zamanda sunulacak.

Sözümü tutup Muş’a o havuzu yaptıracağım

- BİR başka müjde de Muşlu çocuklarımıza.... Aziz Yıldırım olarak kendi imkanlarımla Muş’a yüzme havuzu yaptıracağıma dair söz vermiştim. Bu sözümü yerine getirmek için en kısa zamanda Muş’ta önce bir arazi alacak ve ardından da yüzme havuzunun inşaatını başlatacağım.

F.Bahçe’ye dil uzatana haddi er geç bildirilir

“Takiye yaparak taraftara şirin gözükmeye kalkıp başkanıyla taraftarın arasına girebileceğini sananların hakareti affedilemez.”

BAŞTA Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu olmak üzere bazı kulüp başkanlarının F.Bahçe ve size karşı açık bir tavrı söz konusu...
- Ben size ormanı anlatıyorum siz bana ormanın önünde biten çalıları soruyorsunuz. Zaman bunlarla uğraşacak zaman değil, şimdilerde Türk sporunun ve Türk futbolunun arkasına bir şekilde tutunarak yol alanlar, Türk sporundaki yükselme ve kalkınmanın kazandığı hız ve ivme ile tutundukları yerlerden düşecek ve sağa sola savrulacaklar. Yine de, “göze göz yasası herkesi kör eder” düşüncesindeyim. Şu anda ihtiyacımız olan Olimpiyatlarda, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları'nda Ay-Yıldız’ın ve Fenerbahçe armasının geçtiği her yerde birlikte mücadele etme kararlılığı ve azmi.

Bununla birlikte var olma stratejilerini ve hedeflerini sadece Aziz Yıldırım üzerine kuranlara gerekli cevap kendi camiaları tarafından mutlaka verilecek. Benim için, yakın çevrem ve sahsım için söylenen ve yaratılmaya çalışılan algı önemli değil. Ancak Fenerbahçe camiasına ve büyük Fenerbahçe taraftarına dil uzatmak kimsenin haddi değildir. Hele hele takkiye yaparak taraftara şirin gözükmeye kalkıp, Başkanıyla taraftarın arasına girebileceğini sananların büyük Fenerbahçe taraftarına hakaret etmesi affedilmez. Ve bu had, er ya da geç mutlaka bildirilir.


SÖZÜMÜZ HÜKÜMDÜR

- Kaldı ki Fenerbahçe’nin herkese ve her yerde söyleyecek sözü yoktur. Çünkü Fenerbahçe’nin sözü önemlidir. Hüküm mahiyetindedir. Fenerbahçe her olayda“hop oturup, hop kalkmaz." Bir kere ayağa kalkar. Ve Fenerbahçe başkanı ve yönetimi bu tuzaklara düşmeyecek kadar tecrübeli ve Türk sporuna odaklıdır. Bu yüzden hiç kimse Fenerbahçe Başkanı ve yönetiminden Fenerbahçe’ye ait olmayan ve yakışmayan davranışlar sergilemesini beklememeli. Tıpkı Trabzonspor maçında olduğu gibi Fenerbahçe bilgi ve belgelerle kurumsal açıklama yapar. Yetkili makamlar kararlarını verir. Ve Fenerbahçe Başkanı ve Yönetimi haklı çıkar. Sonuç olarak kimi zaman her yerde yalanlar konuşulur olsa da gün gelir sadece gerçekler yaşanır.



“FiNANS DAHiSi” DEĞiLiM

“Biz yatırımcıdan bilgi saklayarak hisse satmayız. İçeriden öğrenenlerin ticaretini yapmayız. Bu cumhuriyetin spor kulübüyüz, öyle de kalacağız.”

SPOR ekonomisi üzerine son dönemde önemli tartışmalar yapılıyor. Siz de kulüp olarak diğer kulüplerle benzer usulleri mi hayata geçireceksiniz?
- F.Bahçe AŞ’nin halka açıklık oranı 20.6. Bu oran Galatasaray Sportif AŞ’de yüzde 44.96, Beşiktaş’ta yüzde 42.5, Trabzonspor Futbol AŞ’de ise yüzde 45.93’dür. F.Bahçe mali açıdan en büyük ve güçlü kulüp. Biz, yatırımcıdan bilgi saklayarak hisse satmayız. İçeriden öğrenenlerin ticaretini yapmayız.
Rayiç bedeli ile halka açık şirkete satın aldığımız takımın performansından elde edilen seyirci gelirlerini, stat geliri diyerek kavram karmaşası yaratıp halka açık şirket dışına çıkarmayız. Çünkü biz “sözüm ona finans dahisi” değil, gençlere ahlak, erdem ve ülke sevgisini kazanmanın değerini anlatmaya çalışan bu Cumhuriyet’in Spor Kulübüyüz. Ve böyle kalacağız..

FENERLiLERiN GAZETESi GELiYOR

- F.Bahçelilere bir diğer müjdem ise artık kendilerine ait spor gazeteleri olacağıdır. Evet F.Bahçe “e-gazete” projesini de tamamlama aşamasına getirip yıl sonuna kadar tüm Fenerbahçelilerin hizmetine sunacağız.
Kenan Evren Lisesi’nin bulunduğu yer için Milli Emlak Genel Müdürlüğü’yle yeni bir sözleşme yapılmak üzere.

Talat Yılmaz’ı uyardım!

SEÇİM yaklaştıkca Fenerbahçelilerden açıklamalar geliyor. Talat Yılmaz’ın beyanlarına ne diyorsunuz? Sizi yarı yolda mı bıraktı?
- Yarı yol diye bir şey yoktur. Varsa yol bitmiştir. Aziz Yıldırım yönetiminden bir kişinin suçlanması, Aziz Yıldırım’ın suçlanması demektir. Yolsuzluk, usülsüzlük gibi ithamlar F.Bahçe Genel Sekreterine yöneltilemez. O makamda bulunanlar dâhi kendileri için bunu söyleyemez. Bu kadar futursuzca konuşulamaz.
Yaşananlarda temel nokta seçim öncesi kaynağı olmayan yatırımların yapılmaması konusunda kendisine uyarım. Herkes bilir ki konu Fenerbahçe’nin menfaatleri olduğu zaman babamı bile tanımam. Demek ki beraber yürüdüğümüzü sandıklarımız bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyorlarmış.

Özkök’ün köşesini bir günlüğüne alırsam...

Basketbol takımıyla ilgili değerlendirmeleriniz nelerdir?
- BASKETBOL takımlarımızın aldığı kupaları büyük F.Bahçe taraftarına armağan ediyorum. Bu sene hedeflerimiz çok büyük. Devletimize seslenmek istiyorum... Kulüplerin üzerlerinden birtakım yüklerin alınması lazım. Yapılacak o kadar şey var ki bu konuda. Sayın Ertuğrul Özkök’ün köşesini bir günlüğüne alırsak orada anlatırım...

HAYALLERİMİ ASLA SATMADIM

-Fenerbahçe Kulübü'nde arkadaşımız Ahmet Ercanlar'a konuşan Aziz Yıldırım, taraftarlar ve kongre üyelerinin bayramını kutladı. Yıldırım, "Darağacında olsam bile son sözüm Fenerbahçe diyecek kadar yürekli bir Fenerbahçeliyim. Ben her zaman gerçeklerle yaşadım ama hayallerimi asla satmadım" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!