Suat Kılıç'a protesto

Güncelleme Tarihi:

Suat Kılıça protesto
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2013 16:31

Bakan Suat Kılıç Zonguldak'ta protesto edildi.

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Alaplı Belediyesi'ni ziyaretinden sonra Ereğli İlçesi'ndeki tersaneler bölgesinde inceleme yaptı. Bakan Kılıç, daha sonra Zonguldak'a geçerek Valiliği ziyaret etti.

BAKAN KILIÇ'A VALİLİK ÖNÜNDE PROTESTO

VALİLİK ÖNÜNDE ARBEDE / FOTO GALERİ

Valilik önünde polis tören mangasını selamlayan Bakan Kılıç, kendisini karşılayan protokol üyeleriyle tokalaştı.

Vali Ali Kaban'ı ziyaretinde kentin sorunları hakkında bilgi alan Bakan Kılıç, Valilik'ten çıktığı sırada Türkiye Gençlik Birliği üyesi 3 gencin protestosuyla karşılaştı.

"Mustafa Kemal'in askerleriyiz' ve 'Atatürk gençliği görev başında' sloganı atan Tolga T., Murat K. ve Oğulcan B.'ye polis müdahale etti. Polislerin, ağızlarını elleriyle kapatarak yere yatırdığı gençler, daha sonra cadde üzerindeki işhanına götürüldü. Bakan Kılıç'ın, aracına binerek Valilik'ten ayrılmasının ardından gözaltına alınan 3 genç, ekip aracıyla karakola götürüldü.

KILIÇ: SAĞDA SOLDA SLOGAN ATMAKLA MİLLİYETÇİLİK YAPILMAZ
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Zonguldak'taki temaslarına devam ederken Karaelmas Kemal Köksal Stadı'ndaki incelemeleri sırasında öğrencilerin halk oyunu ve cimnastik gösterilerini izledi ve burada bir konuşma yaptı. Kılıç, gençlik merkezlerinde gençlerin geleceğe hazırlanacağını ifade ederek, şunları kaydetti: "Anneye, babaya ve tarihe saygıyı, milli mücadeleyi öğrenecekler. Öyle sağda, solda, kaldırım kenarlarında slogan atmakla milliyetçilik yapılamayacağını, sağda, solda molotofkokteyli atmakla, polise taş atanları övmekle cumhuriyetçi olunmayacağını, gençlik merkezinde öğrenecek çocuklarımız. Yolu bu gençlik merkezinden geçen gençlerimiz, polise molotofkokteyli atmaz, polis otolarını, kamu araçlarını ters çevirip yakmaz, kamu binalarına taş yağmuruna tutanları alkışlarıyla ya da sloganlarıyla coşturmaz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten bugünkü devlet yöneticilerimize, tarihine saygı duyar, ecdadını rahmetle anar,"



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!