Trafik kazaları MOBESE kameralarında

Güncelleme Tarihi:

Trafik kazaları MOBESE kameralarında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2013 01:11

UŞAK'ta kural ihlali ve sürücü hatalarından kaynaklanan trafik kazaları kentin bazı noktalarında bulunan MOBESE kameraları tarafından kaydedilirken ilginç görüntüler de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Uşak Emniyet Müdürlüğü, çeşitli tarihlerde meydana gelen trafik kazalarından derlediği MOBESE görüntülerini basına dağıttı.

Uşak- İzmir, Uşak-Ankara ve Uşak- Denizli karayollarında bulunan çeşitli kavşaklarda meydana gelen kazalar, kural ihlali yapan sürücüleri gözler önüne serdi.

Uşak-İzmir karayolunun Stadyum Kavşağı'nda trafiğe rağmen yolun karşısına bisikletiyle geçmek isteyen vatandaş son anda ölümden dönerken, aynı kavşakta karşıya geçmek isteyen bir kişiye de otomobil çarpıyor.

Uşak-Ankara karayolunun Ciğerdede Kavşağı'nda ise, motosiklet sürücüsü, kırmızı ışığa aldırmayarak ilerlerken tali yoldan çıkan otomobile çarpıyor. Gece yolunu kaybeden yaşlı bir kişiye çevredekiler ve polisin yardımı da MOBESE kameralarına yansıdı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, trafik kazalarının yüzde 90’ının kural ihlali ve sürücü hatalarından kaynaklandığını, söz konusu kazalarda ise ölüm olayının yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!