İş GYO’dan 3 yeni proje

Güncelleme Tarihi:

İş GYO’dan 3 yeni proje
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2013 01:49

İŞ GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, 3 yeni projeye başlayacağını söyledi. Bunlardan ilkinin Kartal’da yer alacağını belirten Tanes, “300 bin metrekare inşaat alanı olan projede ticari konut ve ofis projesi olacak. Konut ve ofislerin belli miktarda ya da toplu şekilde yabancılara satabiliriz” dedi.

Haberin Devamı

Fuarda, İstanbul Finans Merkezi’nin ortasındaki projeyi ve Tuzla E5 yolu üzerinde İş Bankası için yaptıkları teknoloji merkezi ve bu kompleks içinde yer alan otel ve ticari alanları tanıttıklarını dile getiren Tanes, bu projenin de 2015 sonunda bitirileceğini ifade etti.

Ağaoğlu’na ilgi

İş GYO’dan 3 yeni proje


AĞAOĞLU İnşaat bu yıl ev bir stantla fuardaki yerini aldı. Arap yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği Ağaoğlu, hem bireysel alıcılar hem de yatırımcılara projelerini anlattı. Maslak 1453 projesinin yanı sıra diğer projelerini de görücüye çıkaran Ağaoğlu, ‘Invest in İstanbul’ sloganıyla büyük bir İstanbul maketi hazırladı. Öte yandan, Tabanlıoğlu Mimarlık da, standında, güncel projeleri ile birlikte halen inşaatı süren Dubai’deki Crystal Towers projesini tanıttı.

Haberin Devamı

Önce Dubai’de görücüye çıktı

ŞAHİNLER Holding’in Beylikdüzü’ndeki arsasına Uzman İnşaat, Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz, Beyaz İnşaat ve Şahinler Holding tarafından hasılat paylaşım modeliyle hayata geçirilen West Side İstanbul ilk satışına Dubai’de çıktı. 74 dönüm üzerinde 1200 konutun olduğu projeyi ay sonunda ise Türkiye’de satışa çıkaracaklarını aktaran Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Türkiye’den 2 bine yakın ön talep aldıklarını Dubai’de ise blok satış talebi geldiğini söyledi. 15 bloktan oluşan projede metrekare fiyatı 2 bin 400 TL’den başlıyor.

Beylikdüzü’ne talep yüksek

İş GYO’dan 3 yeni proje

BURSA’daki 6 bin konutluk 40 projenin ardından İstanbul’da 2 bin 400 konutluk İstanbul Prestige Park projesine başlayan Bakyapı’nın, buradaki 22 konutunu Birleşik Arap Emirlikleri’nden Rasel Hayme Emirliği şeyhi Ahmed Al Humeyd bin Qasımi satın aldı. Şirketin Beylikdüzü’ndeki projesinden Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar büyükelçileri ve bakanlarının da konut satın aldığını açıklayan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, Prestige Park’ın yüzde 5’ini yabancılara satacaklarını açıkladı.

Haberin Devamı

700 konutluk teklif aldı

EROĞLU Gayrimenkul, Skyland ve Harmony Towers projelerini tanıttı. Nurettin Eroğlu, Seyrantepe’deki karma proje Skyland İstanbul’daki konutların yüzde 30’unu ofislerin de yüzde 15’ini sattıklarını ifade etti. Skyland İstanbul’daki otel için Körfez’den bir otel zinciriyle görüştüklerini belirten Eroğlu, Skyland projesinin tamamına teklif geldiğini açıkladı. 1000 konutluk projede 300 konutun Türkiye’de satıldığını belirten Eroğlu, 700 konut için teklif aldıklarını açıkladı.

Satılık ve kiralık gayrimenkul ilanları için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!