Ortadoğu’nun gözü İstanbul merkezde

Güncelleme Tarihi:

Ortadoğu’nun gözü İstanbul merkezde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2013 01:17

Ortadoğu’nun en önemli gayrimenkul fuarı ‘Dubai Cityscape Global 2013’, 20 ülkeden 25 bin ziyaretçi ile kapılarını açtı.

Haberin Devamı

36 Türk firmasının katıldığı fuar bireysel ve kurumsal yatırımcıların buluşma noktası oldu. Fuar katılımcılarından Nef, Merter ve Kağıthane projelerinde hızlı satış yapınca yeni yatırımlarına hız kazandırdı. Yeni projelerindeki konutlarda Ortadoğulu yatırımcıların yoğun talebi ile karşılaştıklarını belirten Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, “Toplamda 200 milyon dolarlık blok satış talebi oldu ancak henüz pazarlık aşamasındayız. Kağıthane 03 projemizde 120 milyon TL yatırım değeri olan ofis bloğumuz için de Singapurlu bir fonla görüşüyoruz” dedi.

2 BİN KONUT YAPACAK

Şehrin merkezi noktalarında 2 yeni projeye başlayacaklarını söyleyen Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, “Nef Kağıthane 03 ve Nef Merter 12’de yer alan 897 dairenin 523 tanesini 13 günde sattık. Talebi karşılamakta zorluk çekince yeni projeleri öne çektik. Yeni projelerde 2 bin konut inşa edeceğiz” dedi.

HER 2 KİŞİDEN BİRİ ALDI

Timur, projeler için satış ofisine gelen her iki kişiden birinin konut aldığını belirtti. 523 konut satışından 200 milyon lira gelir elde ettiklerini belirten Timur, satışları bir ayda tamamlayacaklarını ifade etti. İstanbul’da 26 arsa yatırımlar olduğunu belirten Timur, yeni projelerin yine Kağıthane ve Merter’de olacağını dile getirdi.

Haberin Devamı

Dubai ve New York’a satış ofisi

DÜNYANIN farklı şehirlerinde satış ofisleri açmayı planladıklarını ifade eden Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, Dubai ve New York için çalışmaya başladıklarını, ayrıca bu ofisler aracılığıyla satış yapmaktan çok kendilerini tanıtmayı hedeflediklerini belirtti.

Kimler katıldı

DUBAİ’deki fuara katılan firmalar arasında Babacan Yapı, Bak Yapı, Bio City, Bulut İnşaat, Dumankaya, Ege Yapı, Eroğlu, Garanti Koza, İş GYO, KLK Yapı, Nef, Torunlar GYO, Trump Towers, Vadistanbul ve Viatrans-Meydanbey ortaklığı bulunuyor. Ağaoğlu da BAE üzerinden katılımcı olarak yer aldı.

Satılık ve kiralık gayrimenkul ilanları için tıklayın

BAKMADAN GEÇME!