İstanbul'da trafik felç oldu

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda trafik felç oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2013 08:14

İstanbul yeni haftaya yine trafikle başladı. Bu sabah Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde meydana gelen kazalar trafiği olumsuz etkiledi. TEM Otoyolu'nda yaklaşık 25 kilometrelik İSTOÇ - FSM Köprüsü istikametinde tahmini varış süresi 93 dakika, Anadolu Yakası'nda Kozyatağı'ndan köprüye varış süresi ise 75 dakikaya kadar çıktı. Sultanbeyli - FSM Köprüsü yolunda ise 20 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. E-5 Hacışerif - Avcılar istikametinde de zincirleme kaza meydana geldi. Sürücüler saatlerce yolda kaldı. Çalışanlar kabus gibi bir sabah yaşayarak işyerlerine vardı.

Haberin Devamı

Trafik kontrol merkezinden alınan bilgilere göre yol durumu:

FSM Avrupa - Anadolu yakasında meydana gelen trafik kazası kaldırıldı ancak etkisi devam ediyor.

Avrupa Yakası'nda TEM Bahçeşehir – Mahmutbey’e istikameti ve İSTOÇ – Hasdal istikameti yoğun. Bu yoğunluk nedeniyle İSTOÇ'tan köprüye 93 dakikada ulaşılabiliyor.

E-5’te ise Avcılar – Küçükçekmece, Topkapı – Haliç istikameti yoğun. Şirinevler - Çobançeşme istikametinde meydana gelen kaza trafiği olumsuz etkilerken, Merter - İncirli yönünda araç arızası nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. Sahil yolunda ise Yeşilköy – Ataköy istikameti yoğun.

E-5'TE ZİNCİRLEME KAZA

Yaklaşık 15 dakika önce E-5 Hacışerif - Avcılar istikametinde zincirleme kaza meydana geldi.

Anadolu Yakası'nda ise Dudullu'dan köprüye kadar yoğun. Ayrıca köprü trafiği Uzunçayır'dan itibaren başlıyor. Karayollarının verilerine göre Kozyatağı'ndan köprüye 75 dakikada ulaşılabiliyor.

İstanbulda trafik felç oldu

Yoğunluk haritası İBB Trafik Kontrol Merkezi'nden alınmıştır

İstanbulda trafik felç oldu

İSTANBUL’DA TRAFİK FELÇ OLDU TWITTER SALLANDI



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!