Karşıyaka'ya ağır darbe

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakaya ağır darbe
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2013 01:13

Can’ın golüyle geriye düştükten sonra 44’te Ofoedu ve 45’te Berkan’la skoru lehine çeviren yeşil-kırmızılılar, hakem Fırat Aydınus’un 2 penaltısı yediği maçta Doca, Mahmut ve Visca’nın golleriyle yıkıldı

Haberin Devamı

Kaf-Kaf, İstanbul deplasmanında hakemleri de arkasına alan güçlü BŞB’ye diş geçiremedi: 4-2. Tempolu maçın 36. dakikasında Zeki, ceza alanına dalan Burak’ı kolundan tutarak indirdi. Hakem mutlak penaltıyı yedi. İstanbul BŞB, 38’de Visca’nın ortasında Can Arat’ın kale ağzından kafa vuruşuyla öne geçti: 1-0. Karşıyaka’nın cevabı gecikmedi. Ofoedu, dakikalar 44’ü gösterirken karambolde eşitliği getirdi: 1-1. Tam ‘Devre bitecek’ derken Berkan, çok uzaktan kullandığı frikikte kaleci Eser’i gafil avladı: 1-2.

Kabus gibi son 30 dakİka

KSK, ilk yarıyı üstün kapatmanın verdiği moralle ikinci devreye başladı ancak hevesi kursağında kaldı. 54’te Zeki, Ars’ın önünden topu elle aldı, hakem yine penaltıyı görmezden geldi. 59’da Visca ceza sahasına ortaladı, Mehmet indirdi, Doka dokundu: 2-2. 68’de oyuna giren Belediyeli Mahmut, 72’de takımına üstünlük golünü getirdi: 3-2. 78’de günün yıldızı Visca, Kaf-Kaf’ın umudunu bitirdi: 4-2. 88’de Doka’nın şutu yan direkten auta çıktı ve maç 4-2 bitti.

Haberin Devamı

STAT: Atatürk Olimpiyat

HAKEMLER: Fırat Aydınus (*), Serkan Ok (***), Aleks Taşçıoğlu (*)

GOLLER: Dk. 38 Can, Dk. 58 Doka, Dk. 73 Mahmut, Dk. 79 Visca (İstanbul BŞB), Dk. 44 Ofoedu, Dk. 45 Berkan (Karşıyaka)

SARI KARTLAR: Dk. 36 Gençer (İstanbul BŞB), Dk. 76 Caner (Karşıyaka)

Yine Aydınus

FIFA Hakemi Fırat Aydınus, Kaf-Kaf’ı üst üste üçüncü kez yaktı. Daha önce 20 Mayıs 2010’da Konyaspor’la İstanbul’da oynanan Play-Off maçında rakibin taça çıktıktan sonra ağlara giden golünü veren, 28 Kasım 2010’da Denizlispor karşısında skor 2-2 devam ederken bariz golü ofsayt gerekçesiyle iptal eden Aydınus, 3 yıl aradan sonra çıktığı maçta da yeşil-kırmızılıların 2 net penaltısını es geçti.

Ars ile Kerem çift forvetti

KARŞIYAKA bu sezon ligde ilk kez bir maça çift forvetle başladı, Ars ile Kerem yan yana oynadı. İlk 11’e iki haftalık aradan sonra dönen suskun golcü Ars’ın, Ofoedu’nun golündeki payı büyüktü. Ars ikinci yarıda ise yerini Ali Kemal’e bıraktı.

İSTANBUL deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayan 500’e yakın yeşil-kırmızılı taraftarlar, Olimpiyat Stadı’ndaki sessizliği bozdu. Kaf-Kaf rakibiyle oynadığı 9. maçta da galibiyetle tanışamadı.

Haberin Devamı

Karşıyakaya ağır darbe

Acımasız Arslan

GEÇEN sezon çalıştırdığı KSK’de taraftarların gönlünde taht kuran İstanbul BŞB Teknik Direktörü Cihat Arslan, eski takımına ağır darbe vurdu. Eski futbolcularıyla hasret gideren Arslan, Sait Karafırtınalar’la da sohbet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!