Vizyon filmeri

Güncelleme Tarihi:

Vizyon filmeri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2013 01:14

Haberin Devamı

Günce
Yön: Mete Şener&Kemal Uzun Oyn: Cemal Hünal, Nisa Melis Telli, Ayça Varlıer Tür: Dram
Radyo programcısı Cengiz’in tüm yaşamı, karısı ve kızıyla geçer. Ama bir pazar günü tüm yaşamını altüst edecek olayların ilkiyle karşılaşır. Bunun ardından daha mütevazı bir yaşam sürmeyi planlayan Cengiz’in tüm hayatının anlamı kızı Günce olur. Ta ki 5 yaşındaki Günce’yi de kaybetme riskiyle yüzleşene dek...

Çılgın Hırsız 2
Despicable Me 2
Yön: Chris Paul&Pierre Coffin Oyn: Al Pacino, Steve Carell, Kristen Wiig Tür: Animasyon
Çılgın Hırsız, 2010’da ABD tarihindeki 10. en büyük animasyon filmi oldu. Şimdi ikincisi vizyonda. Film yapım ekibi, eski süper kötü Gru’nun güzel kızlarının ve komik Minyonların geri döndüğü, çok sayıda yeni komik karakterlerin yer aldığı yeni bir komedi macera filmi yarattı.

Haberin Devamı

Vay Başıma Gelenler
Yön: Semra Dündar Oyn: Hüsnü Şenlendirici, Metin Keçeci, Sinan Bengier Tür: Komedi
Ailesi Bergamalı, kendisi İstanbullu olan Murat, pek çok genç gibi tek bir şeyin hayalini kurar: En iyi arkadaşı Meto ile köşeyi dönüp zengin olmak! Bir gün hayatta olduğunu bile bilmediği dedesinin hapisten çıktığını öğrenir ve bu haber onu, bir gömü haritasının peşinden Bergama’ya sürükler. Tabii yanına kankası Meto’yu da alır ama başlarına gelecek maceralardan zerre kadar haberleri yoktur.

Riddick
Yön: David Twohy Oyn: Vin Diesel, Karl Urban
Tür: Aksiyon
Kendi insanları tarafından ihanete uğratılan Riddick, kendini yaşamın olmadığı ve güneşin kavurduğu ıssız bir gezegende bulur. Kısa bir süre sonra ise gezegenin zannettiği kadar ıssız olmadığını fark eder. İlginç bir uzaylı türünün yaşam alanı olan bu gezegende tuhaf yaratıkların saldırısına uğrar. Düşmanlar karşı koyamayacağı kadar güçlüdür ve bulunduğu tehlikeli bölgeden bir an önce kaçar.

Zamanda Aşk
About Time
Yön: Richard Curtis Oyn: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams Tür: Dram
21 yaşına basan Tim Lake, ailesindeki tüm erkeklerin sahip olduğu gizli bir yeteneğinin olduğunu öğrenir. Zamanda seyahat edebilmektedir. Hemen geçmişindeki utanç verici anlara gidip olayları değiştirir. Tim, herkesten gizlediği yeteneğini ilişkilerine de yeni ‘boyut’ getirmesi için kullanmaya başlar.

Haberin Devamı

Aşkın Yolu
Take Me Home
Yön: Sam Jaeger Oyn: Sam Jaeger, Amber Jaeger, Lin Shaye Tür: Romantik
Thom işsiz kalınca taksicilik yapar. Başarılı iş kadını Claire ile de bu sayede tanışır. Claire, babasının hastaneye kaldırıldığını öğrendiğinde kendisini Thom’un taksisinde bulur. Sadece aracı sürmesini söyler ve içi geçer. Uyandığında bambaşka bir yerdedir. Devamında iki yetişkinin birbirini tanımaya ve anlamaya çalıştıkları sade bir yol hikâyesi başlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!