İş dünyasına Beyoğlu’nda yeni adres

Güncelleme Tarihi:

İş dünyasına Beyoğlu’nda yeni adres
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2013 01:34

NAR Yapı ve As Yapı Beyoğlu’nda yeni bir ofis projesi hayata geçiriyor. 110 milyon TL yatırım değerine sahip BeyoğluLook projesinde 95 ofis ve 19 mağaza yer alıyor.

Haberin Devamı

ŞEHRİN birçok noktasına yakınlığıyla ön plana çıkan Beyoğlu’nda yeni bir ofis projesi yükseliyor. Nar Yapı ve As Yapı’nın ortak projesi BeyoğluLook’ta kaba inşaatın yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Projedeki 95 ofis modüler yapısı sayesinde isteğe göre büyüyor. 40 metrekareden bin metrekareye kadar farklı ofis ihtiyaçlarına cevap verecek projede metrekare satış fiyatı
4 bin 500 dolardan başlıyor.

LUNAPARK, OTOPARK VE OFİS

BeyoğluLook projesi önce lunapark, sonrasında ise otopark olarak kullanılan arsa üzerinde hayata geçiyor. 16 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip projede teslimlerin 2014 yılında yapılması planlanıyor. Beyoğlu’nun 3-4 yıl içinde başka bir görünüme sahip olacağını belirten Nar Yapı İcra Kurulu Üyesi ve As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, “Projemizin hemen yanında Hilton Oteli var. Karşısında ise kentsel dönüşüm projeleri ile bölge yenileniyor. Bulvar üzerinde yeni rezidans projeleri inşa ediliyor” dedi. Bölgede ofis talebinin canlı olduğunu ve mevcut seçeneklerin apartman katlarında yoğunlaştığını belirten Proje Koordinatörü Ebru Altan, BeyoğluLook’un yatırım için de cazip olduğunu söyledi. İstanbul genelinde ofis metrekare kira rakamlarının 17-22 dolar olduğunu belirten Altan, projelerinde bu rakamın en az 25 dolar olacağını ifade etti.

DÖNÜŞÜME GİRECEK

2007 yılından bu yana 20 tarihi binayı yenilediklerini belirten Sert, kentsel dönüşüm ve yenileme odaklı projeler geliştireceklerini söyledi. Feriköy’de 152 gecekondunun dönüşümü için son aşamaya geldiklerini söyleyen Sert, ayrıca Maslak 1453 projesinin hemen önünde 54 hak sahibi ile anlaşıp kentsel dönüşüm projesi yapacaklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

137 yıllık bina otel olacak

As Yapı ve Nar Yapı ortaklığı İstanbul’un ilk apartmanlarından 137 yıllık tarihi Barnathan binasını yenilemeye hazırlanıyor. Yenileme çalışmalarının maliyetli ve zaman alan işler olduğunu söyleyen As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, “Galata’da yer alan binayı tesadüfen gördük ve aldık. Hindistan’da, Yunanistan’da oturan maliklerle görüştük. Yenileme işlemleri için gerekli izni aldık. Süreç tamamlanınca orada otel projemize başlayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Satılık konut ilanları için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!