Hacıosmanoğlu tribüne giremez

Güncelleme Tarihi:

Hacıosmanoğlu tribüne giremez
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2013 09:37

Sarı lacivertli bir yönetici, “Rakip takıma deplasman yasağı sürüyor. Dolayısıyla Hacıosmanoğlu, sarı lacivertli taraftarların arasında olsa bile tribünde oturamaz. Maçı ancak başkan sıfatıyla protokolde izleyebilir” dedi.

Haberin Devamı

F.Bahçe ile Trabzonspor arasında pazar akşamı oynanacak lig maçının heyecanı yaşanırken, çok tartışılan bir konu da açıklık kazandı. İki kulüp arasında 3 Temmuz’dan beri devam eden tartışmalar, son dönemde bordo mavillilerin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun açıklamaları ile başka bir boyut kazanmıştı. Daha önce Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynayacakları maçı sarı lacivertli taraftarların içinde izleyeceğini söyleyen Trabzon Başkanı’na, F.Bahçe Yönetim Kurulu’nun bir üyesinden net mesaj geldi:

‘YASAK BAŞKAN İÇİN DE GEÇERLİ’

”BU müsabaka, il güvenlik kurulu kararına göre deplasman seyircisine açık değil. Dolayısıyla İbrahim Hacıosmanoğlu da tribünde izleyemez. Karşılaşmayı yalnızca protokolden takip edebilir.”
Böylece bordo mavili kulüp başkanının, sezon başı Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki Beşiktaş maçında yaptığı gibi mücadeleyi rakip taraftarların arasında izleme olanağı mümkün görünmüyor.
Fenerbahçe Yönetimi ise, tribünde herhangi bir olay olmaması için zaten böyle bir duruma sıcak bakmıyordu.

Haberin Devamı

GFB’YE ÖZEL ÖNLEM ALINACAK

SON açıklaması ile bordo mavili taraftarların Şükrü Saracoğlu tribünlerinde maç izleyemeyeceğini hatırlatan F.Bahçe Yöneticisi, bu durumun başkan Hacıosmanoğlu’nun da tribünde yer almasına engel olduğunu vurguladı.
Öte yandan İstanbul Valiliği, F.Bahçe-Trabzonspor karşılaşmasında, GFB grubuna karşı da özel önlem alacak. Liderleri Sefa Kalya’nın tutuklanmasının ardından olay çıkabileceğini hesaplayan Valilik, bu konuda hassas davranacak.

BAKMADAN GEÇME!