Dayanacak gücüm kalmadı

Güncelleme Tarihi:

Dayanacak gücüm kalmadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2013 00:00

Evlenmesine yardımcı olması için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek isteğiyle 27 gün önce İzmir’den yaya olarak yola çıkan 39 yaşındaki tarım işçisi Natıf Erdoğmuş, Eskişehir’e ulaştı.

Haberin Devamı

Manisa’da oturan Natıf Erdoğmuş, evlenme konusunda ailesinden yeterli desteği göremediği gerekçesiyle, kendisine yardımcı olabileceğini düşündüğü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüşebilmek için Ankara’ya yürüyor. 3 Eylül tarihinde Ankara’ya gitmek için İzmir’den yürüyüşünü başlatan Natıf Erdoğmuş, dün akşam saatlerinde Eskişehir’e ulaştı.

YETER ARTIK EVLENMEK İSTİYORUM / Foto Galeri

Natıf Erdoğmuş, şehir merkezinde bir süre dolaştıktan sonra Köprübaşı Adalar Mevkii’nde elinde tuttuğu ’Bekarlık canıma tak etti, yeter artık evlenmek istiyorum’ yazılı pankart ve üzerine giydiği İngilizce yazılı ’I want to Marry My name Natıf Erdoğmuş’ (evlenmek istiyorum, benim adım Natıf Erdoğmuş) önlüğü ile Eskişehirliler’in ilgisini çekti. 4 Ekim tarihinde Ankara’da olacağını ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini belirten Erdoğmuş, evlenme konusunda ailesinden yeterli desteği görmediği için kendisine yardımcı olabileceğini düşündüğü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Ankara’ya yürüyüş eylemi başlattığını söyledi.

Haberin Devamı

6 KADIN BENİ 60 BİN LİRA DOLANDIRDI


Natıf Erdoğmuş, 20 yıldan bu yana evlenmek için girişimde bulunduğunu ancak başarılı olamadığını belirten Erdoğmuş, hayatına giren kadınların da kendisini dolandırdığını iddia etti. Erdoğmuş, şöyle konuştu:

"20 yıl içerisinde 6 kadın hayatıma girdi. Beni 60 bin liraya yakın dolandırdılar. Üzerimdeki yazıların İngilizce olmasının nedeni, insanlara karşı yanlış anlaşılmamak içindi. Başbakandan destek alamazsam, yaşlandıktan sonra huzurevinde hayatımı tamamlamak istiyorum."


Evlenebilmek için televizyon kanallarındaki izdivaç programlarına katıldığını belirten Natıf Erdoğmuş, geceyi Eskişehir’de geçirdikten sonra sabah saatlerinde tekrar Ankara’ya yola çıktı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!