'Biraz da ben sevişeceğim' dedi öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Biraz da ben sevişeceğim dedi öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2013 18:25

ADANA’da minibüs şoförü 25 yaşındaki Yusuf D, kız arkadaşıyla otomobilde otururken yanlarına gelip kendini polis olarak tanıtıp, kız arkadaşıyla birlikte olmak isteyen kişi tarafından bıçaklanarak öldürdü. Jandarma ekipleri, elinde telsiz olan zanlıyı arıyor.

Haberin Devamı

Minibüs şoförlüğü yapan Yusuf D, iddiaya göre dün akşam adı açıklanmayan sevgilisini de yanına alıp, otomobille gezmeye çıktı. Seyhan Baraj Gölü üzerindeki Dörtler Mevkii’ne giden çift, otomobil de sohbet etmeye başladı. Doğruoğulları sevgilisi ile sohbet ederken, elinde telsiz olan bir kişi otomobile yaklaşıp, "Pencereyi aç, ben polisim" dedi. Yusuf D., pencereyi açınca katil zanlısı "Sevgilinle biraz da ben sevişeceğim yoksa sizi karakola götürürüm" diyerek genç kızla birlikte olmak istedi.

Şüpheli, kendisine tepki gösteren Yusuf D'yi bıçakladı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, şoka giren genç kız, 112’den yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Yusuf D, hastaneye götürülürken yolda öldü. Yusuf D'nin cenazesi otopsinin ardından teslim edildiği yakınları tarafından toprağa verildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, genç kızın verdiği bilgiler doğrultusunda katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!