Artık telefondan ev arıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Artık telefondan ev arıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2013 16:09

Türkiye'nin emlak portalı Hurriyetemlak.com'un Android, iPhone ve iPad uygulamaları her geçen gün daha fazla kullanıcı tarafından indiriliyor...

Haberin Devamı

Hurriyetemlak.com'un sürekli yenilenen uygulamaları tüketicinin dikkatinden kaçmıyor. 2013 yılının Ağustos ayına ilişkin verilere göre; Android uygulamasında bir önceki aya göre tekil ziyaretçi sayısı yüzde 8, iPhone uygulamasında yüzde 36, iPad uygulamasında ise yüzde 23 oranında arttı.

Kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak uygulamalarıyla gayrimenkul aramayı hızlandıran Hurriyetemlak.com, her zaman her yerde rahatlıkla arama yapma imkanı sunuyor.

Hurriyetemlak.com'un uygulamalarını indiren kullanıcılar tüm satılık ve kiralık ilanlara anında ulaşabiliyor. Zamandan tasarruf ettiren uygulamalar sürekli güncellenerek çağa ayak uyduruyor. Teknolojinin sıkı takipçisi ve uygulamacısı olan portal, artık emlak ilanlarına erişmeyi kullanıcıları için fazlasıyla kolaylaştırdı. Öyle ki; haritadan ilan arama uygulaması, kredi hesaplama ve bütçeye göre kredi bulma özellikleri geçtiğimiz aylarda hizmetine sunuldu.

Haberin Devamı

Yenilenen iPhone ve iPad uygulamasını indirmek için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!