Karnında bıçakla saatlerce bekledi

Güncelleme Tarihi:

Karnında bıçakla saatlerce bekledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2013 15:04

Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde 32 yaşındaki Esra T., İngilizce eğitimi aldığı dershane çıkışında eski erkek arkadaşı 35 yaşındaki Bülent O. tarafından 3 yerinden bıçaklandı. Yaralanan Esra T. hastanede tedavi altına alınırken, kaçan Bülent O.’nun, bir süre önce evlenme teklifini kabul etmediği için Esra T.’yi dövüp, tehdit ettiği, genç kadının savcılığa gidip şikayetçi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Olay dün saat 21.30 sıralarında Bandırma ilçe merkezinde meydana geldi. Özel bir dershanede İngilizce eğitimi alan ve eşinden boşandığı öğrenilen bir çocuk annesi Esra T., çıkışta kendisini bekleyen eski erkek arkadaşı Bülent O. ile karşılaşınca uzaklaşmak istedi. Bülent O., ısrarlarına rağmen Esra T.’nin kendisiyle konuşmak istememesi üzerine öfkeye kapıldı ve belindeki bıçağı çıkarıp saldırdı. Esra T., sırt ve karın bölgesinden aldığı 3 bıçak darbesiyle yaralandı. Bülent O. kaçarak ortadan kaybolurken, Esra T., çevredekilerin çağırdığı ambulansın gelmesini getirilen sandalye üzerinde oturarak bekledi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan genç kadın, kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

ÖNCE DÖVDÜ SONRA BIÇAKLADI



SAVCILIĞA BAŞVURMUŞ

Harekete geçen polis ekipleri, ilçede berberlik yapan Bülent O.’yu her yerde aramaya başladı. Polis, yaptığı araştırmada, eşinden boşanan bir çocuk babası Bülent O.’nun bir süre önce evlenme teklifini kabul etmediği için Esra T.’yi dövdüğünü, arayıp tehditler savurduğunu, genç kadının da kısa süre önce savcılığa dilekçe verip Bülent O.’dan şikayetçi olduğunu belirledi.

Polisler, Bülent O.’nun bu sabah çalıştırdığı berber salonuna gittiğinde, işyerinin üç haftadır kapalı olduğunu öğrendi, çevre esnaftan bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!