9 kişi vuruldu kimse konuşmadı, polis yine de yakaladı

Güncelleme Tarihi:

9 kişi vuruldu kimse konuşmadı, polis yine de yakaladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2013 16:44

Maltepe Gülsuyu’nda geçtiğimiz Ağustos ayında aynı gün içinde biri Ezilenler Sosyalist Partisi (ESP) önünde, 3 farklı olayda 9 kişinin tabancayla yaralanması ile ilgili firari olarak aranan Göksel K. polis tarafından yakalandı. Üzerinden sahte kimlik, tabanca ve bir miktar uyuşturucu çıkan Göksel K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Gülsuyu mahallesi, Mesut caddesi üzerinde 7 Ağustos 2013 tarihinde meydana gelen olaylar zincirinde 3 ayrı silahla yaralama olayında toplam 9 kişi yakalanmıştı. Yaralama olaylarının bölgede uyuşturucu satmak isteyen bir grupla, uyuşturucu sattırmak istemeyen başka bir grup arasında yaşanan gerilimin ardından meydana geldiği tespit edilmişti. Polis olaylarla ilgili başlattığı soruşturmada olaylara karıştığı tespit edilen eski sabıkalı Göksel K.’yi yakalamak için çalışma başlatmıştı.

Polis, kartal bölgesinde izini sürdüğü Göksel K.’yi önceki gün gözaltına aldı. Göksel K.’nın sahte kimlik kullandığı belirtildi. Göksel K.’nın yapılan üst aramasında bir adet tabanca ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Yetkililer Göksel K.’nın daha önceden ruhsatsız silah bulundurmak, gasp, yaralama, uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından polise geliş kaydı olduğu öğrenildi. Göksel K.’nın 4 ayrı suç dosyasından da arandığı tespit edildi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Göksel K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!