Başkent güzelini arıyor

Güncelleme Tarihi:

Başkent güzelini arıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2013 01:18

Başkent’te bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan “Ankara Kızları Güzellik Yarışması” için geri sayım başladı.

Haberin Devamı

Ankara’da geleneksel hale getirilen ve her yıl, Atatürk’ün Ankara’ya geliş tarihi olan 27 Aralık’ta düzenlenen yarışmada, heyecan dolu anlar yaşanıyor. Yarışmanın finalinin dışında yarışma öncesi düzenlenen afiş yarışmasında ise, Başkent’in o yılki en güzel yüzü seçiliyor. Yarışmayı organize eden Joker Ajans’ın kurucusu Burak Özdemir, “Bu yıl afiş yüzü seçilen güzelimize 3 bin TL para ödülü de veriyoruz” dedi.

MODELLİK SERÜVENİ

Beş yıldır aralıksız olarak Başkent’in en güzel kızının belirlendiği yarışmada, dört güzelin hem Türkiye’deki çeşitli güzellik yarışmalarında hem de uluslararası arenada düzenlenen organizasyonlarda çok sayıda başarıya imza attığını ifade eden Özdemir, şunları söyledi:
“Başkent’in adını tüm dünyaya duyuran organizasyonumuz, Ankara’nın tanıtımına da büyük katkılar sağladı. 20 Eylül’de afiş yüzü yarışmasının startı verildi. Türkiye’nin her yerinden kendine güvenen kızların başvurabileceği etkinliğin para ödülü ise, 3 bin TL olarak belirlendi. Afiş yüzü seçilen model hem yarışmanın en akılda kalıcı ismi olacak hem de modellik serüveninde yeni firmalarla çalışma şansı elde edecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!