‘Babaları azmettirdi’

Güncelleme Tarihi:

‘Babaları azmettirdi’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2013 12:48

Aliağa’daki ‘anne cinayeti’nde anneanne Cevriye Süngü ve dede Kazım Süngü, torunları Şeyda P. ve B.P.’den şikâyetçi oldu. Davaya mühahil olmak için savcılığa başvuran çift, eski damatları Rüstem P.’yi de azmettirici olmakla suçladı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’yi sarsan ‘anne cinayeti’nde yeni bir gelişme yaşandı. Aydın’ın Umurlu beldesine bağlı Eğrikar köyünde yaşayan Cevriye ve Kazım Süngü çifti, cinayetin işlendiği Aliağa’ya gelerek, kızları 39 yaşındaki Gülseren Süngü’yü 26 yerinden bıçaklayarak öldüren torunları Şeyda P. (19) ve B.P.’den (17) şikâyetçi oldu. Anneanne ve dede, davaya müdahil olmak istediklerini belirten dilekçeyle savcılığa başvurdu.

Süngü çifti, dilekçelerinde eski damatları Rüstem P.’yi de cinayetin azmettiricisi olmakla suçladı.

MALLARI ALACAKLAR

Anneanne ve dede, ayrıca cinayete kurban giden kızlarının, torunları üzerindeki mallarını geri almak için dava açmaya hazırlanıyor.

Yeni Şakran Cezaevi’nde kız çocukları için ayrı bir koğuş olmadığından kadın bölümünde 4 kişilik koğuşa alınan iki kız kardeşin bu şikâyetten henüz haberlerinin olmadığı belirtildi. Lise son sınıf öğrencisi olan 17 yaşındaki B.P.’nin okul kaydını dondurduğu, abla kardeşin psikolojik destek alacakları öğrenildi. Geçen hafta işlenen cinayet sonrası hem kızların babası Rüstem P. hem de Gülseren Süngü’nün ailesi genç kızların arkasında duracaklarını, cinayet işleyecek çocuklar olduklarına inanmadıklarını söylemişlerdi.

Haberin Devamı

Öldürücü tek darbe

CİNAYETLE ilgili bir gelişme de ayrıntılı Adli Tıp raporunda ortaya çıktı. Gülseren Süngü’nün vücudundaki 26 bıçak darbesinin en derini iki santim çıktı. Diğer darbelerin vücudun üst bölümünde öldürücü olmayan birer santimlik kesiler olduğu yazıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!