52 nüfuslu köyde 10 muhtar adayı

Güncelleme Tarihi:

52 nüfuslu köyde 10 muhtar adayı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2013 01:07

Beypazarı’na 13 kilometre uzaklıktaki, 52 kişinin yaşadığı Kozalan Köyü’nde 2014’ün Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde ortaya çıkan 10 muhtar adayı, yapacakları hizmetleri şimdiden sıralamaya başladı.

Haberin Devamı

Tarım ve havyvancılık yapılan, çok fazla ceviz ağacı olduğu için ‘ceviz alanı’ demek olan Kozalan Köyü’nde şimdiden muhtar adayı enflasyonu yaşanıyor. Köyde mevcut muhtar Mustafa Yaman’ın yanı sıra, Ümmet Erdoğan, Şenol Akpınar, Hulisi Yıldırım (aza), Remzi Çevik (eski muhtar), Salim Köroğlu, Ümmet Demir (aza), Alaattin Tanrıseven, Lütfi Çevik ve Cemal Tekin (aza) da muhtarlığa aday olduklarını açıkladı.

İNAT İÇİN ADAY OLDU

Adaylığını açıklayan MTA’dan emekli Alaattin Tanrıseven (59), adaylardan birine inat olsun diye aday olduğunu söyledi. Muhtar adaylarından Salim Köroğlu (48) ise köyüne hizmet etmek için aday olduğunu belirterek, “İlçeye en yakın olan köy olan Kozalan, mesire ve turizm alanlarına sahip. Şehir hayatından bıkan emekli insanlarımız, köye gelip evini yaptırıp, yaz aylarında kalmak istiyorlar. Biz de bunu hızlandırma açısından aday olduk” dedi. Köroğlu, “Yeri gelir Valimizin kapısında kepenekle yatmasını da biliriz, Kaymakamımızın kapısında yatmasını da. Dertlerimizi anlatacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!