Çocuğunuz için de bir Hürriyet var

Güncelleme Tarihi:

Çocuğunuz için de bir Hürriyet var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2013 02:16

Hürriyet Çocuk Kulübü’nden çocuklarınız için güvenli bir tablet uygulaması…

Haberin Devamı

Hürriyet Çocuk Kulübü, çocuklara özel bir tablet uygulaması yayımladı. Tamamen ücretsiz olan bu uygulamanın içinde birbirinden eğlenceli makaleler, oyunlar, videolar, yarışmalar, hediyeler ve doyasıya eğlence çocuklarınızı bekliyor.

Çocukların kendilerinin de yazar olarak makalelerini yayımlayabildiği bu uygulamanın içinde ayrıca Hürriyet Çocuk Kulübü üyelerinin hazırladıkları resim, video, yarışma ya da fotoğraf içeriklerine de yer veriliyor.

Bilim, müzik, gezi, spor, sanat, oyun, sinema, teknoloji, moda, tarih, fıkra, bilmece-bulmaca ve daha pek çok güvenli içerikle dolu bu uygulamanın yeni sayıları her Cuma çocuklarınızla buluşuyor…

Uygulamayı indirmek için aşağıdaki bağlantılara tıklayın:

Google Play: http://www.tipeez.com/ch/main/Affiliation.aspx?AffCamId=0f15f576-bc7d-4296-a808-fe199152b404

Haberin Devamı

iTunes: http://www.tipeez.com/ch/main/Affiliation.aspx?AffCamId=6619e0dc-076f-4394-a3dc-f6ec30512790

Güvenli, eğitici, eğlendirici içerik

Hürriyet Çocuk Kulübü’nün içeriği oldukça güvenilir. Üstelik sizler de bu içeriği indirerek okuyabilirsiniz.

Farklı ülke ve şehirler görmek, değişik kültürleri tanımak isteyenler için “Az gittim uz gittim”; ilginç konulardaki makaleler için “Duyduk duymadık demeyin”; ilginç bilgilerle dolu “Biliyor musun?”; sevimli hayvanlarla dolu “Hayvanlar alemi”; bilmece-bulmaca çözebileceğiniz ve fıkralarla dolu “Kakara Kikiri”; tarihe damgasını vurmuş düşünür, yazar, sinemacı, aydın, bilim insanı, mucit ya da kaşifleri tanıyabileceğiniz “Kim kimdir?”; uzay, yıldızlar ya da dünya ile ilgili “Uzay yolcusu kalmasın”; sağlıklı ve eğlenceli yemek tarifleri için “Kurt gibi açım”; kamera şakaları ya da eğlenceli videolar için “Konuşan fotoğraf”; en son moda önerileri için “Moda zamanı”; en son filmler, fragmanlar için “Sinema sayfası”; duvar yazıları ve eğlenceli söylemlerle dolu “Söyle rahatla”; sizden gelen resim, fotoğraf, karikatür ya da çizimlerle dolu “Sizden gelenler”; sorunlarınıza yanıtlar bulabildiğiniz “Maya’ya sor”; teknolojik yeniliklerle dolu “Teknoçocuk”; her türlü spor dalının tanıtıldığı “Sportif çekirge”; tarihle ilgili ilginç bilgilerin yer aldığı “Saklı tarih”, birbirinden tuhaf bilgilerin yer aldığı “Kelalaka”, ünlülerle ilgili en yeni haberlerin bulunduğu “Yıldızlar alemi” ve birbirinden eğlenceli oyunlar, videolar ve yarışmalarla dolu daha pek çok içerik Hürriyet Çocuk Kulübü tablet uygulamasında.

Haberin Devamı

Çocuklar da yazar olabiliyor

Hürriyet Çocuk Kulübü üyeleri de yazar olup, kendi makalelerini yayımlayabiliyorlar. Yazar olmak isteyen çocuklar, Hürriyet Çocuk Kulübü’ne başvuru yapıyor ve aileleriyle yapılan “Yazarlık Sözleşmesi”nden sonra yazar olabiliyorlar. İstedikleri konularda yazdıkları makaleleri Hürriyet Çocuk Kulübü’ne gönderen üyelerin makaleleri, izleyen haftanın sayısında yer alıyor. Böylece erken yaşta yazma ve okuma sevgisi kazanmaları, genel kültürlerini geliştirmeleri ve özgüven kazanmaları hedefleniyor.

Her Cuma güncelleniyor

Hürriyet Çocuk Kulübü tablet uygulamasının yeni sayıları Cuma günleri yayımlanıyor. Yepyeni haber içerikleri, oyun, yarışma ve ilginç konularla dolu bu sayıları tabletinize indirdikten sonra çocuğunuz tekrar tekrar okuyabiliyor. Eğer içerikle ilgili önerisi ya da şikâyeti varsa, uygulamanın içindeki erişim bağlantılarından doğrudan yetkililere gönderebiliyor.

Haberin Devamı

Genel kültür kazandırıyor

Tablet uygulamasında yer alan bilgiler, çocukların ders içeriklerinin dışındaki yararlı bilgilerden oluşuyor. Çocukların gelişimine uygun oyunlar, yazılar, fotoğraf ve videolar, hem çocukların hayal dünyalarını geliştirmeye yardımcı oluyor hem de eğlendirerek öğretiyor.

Hürriyet Kelime Oyunu

Hürriyet Çocuk Kulübü tablet uygulamasıyla birlikte Hürriyet Kelime Oyunu da yayına girdi. Hem ayrı bir uygulama olarak indirilebilen hem de uygulamanın içinden erişilebilen Hürriyet Kelime Oyunu oynayan çocuklar, birbirinden farklı kelimeleri bilerek oldukça keyifli vakit geçiriyorlar. 5, 6 ve 7 harfli sözcükleri onlara verilen süre içinde bulan çocuk ve gençler, hem bol bol puan kazanıyor hem de kazandıkları puanları sosyal medyada arkadaşları ile paylaşabiliyorlar.

Haberin Devamı

Hürriyet Kelime Oyunu’nu iTunes’dan indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın:

iTunes: https://itunes.apple.com/tr/app/hurriyet-kelime-oyunu-for/id644828469?mt=8

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!