'Sonbahar havası'nı çekin, Hürriyet Dünyası'na gönderin

Güncelleme Tarihi:

Sonbahar havasını çekin, Hürriyet Dünyasına gönderin
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2013 11:48

Sonbahar geldi çattı. Güneş bulutların arkasına gizlendi, havalar bir anda serinledi. Türkiye'nin dört bir yanında bugün yağış bekleniyor. Peki sizin şu an bulunduğunuz yerde hava nasıl? Haydi 'sonbahar havası'nın fotoğrafını çekin, Hürriyet Dünyası'na gönderin.

Haberin Devamı

SCOOPSHOT NASIL KULLANILIYOR?
Avrupa'da 2010'da başlayıp üç yıl içinde tüm dünyaya yayılan; SkyNews, Deutsche Welle, USA Today, Metro gibi önde gelen medya kuruluşlarının da işbirliği yaptığı Scoopshot'ı kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken akıllı telefonunuzdan ve bazı tablet bilgisayarlardan AppStore'a (https://store.scoopshot.com/app/hurriyet/ios), Google Play'e (https://store.scoopshot.com/app/hurriyet/android) ya da Windows Store'a (https://store.scoopshot.com/app/hurriyet/wp) girip, ücretsiz Scoopshot uygulamasını indirmek.
E-postanızla birkaç dakika içinde bir hesap açtıktan sonra vatandaş gazeteci olmaya hazırsınız.

Scoopshot'ı en iyi şekilde kullanabilmek için öncelikle Hürriyet Dünyası'ndan ve diğer medya devlerinden gelecek görevleri kaçırmayın. En güzel görüntüyü siz çekin, fiyatını belirleyin ve gazetenizi şekillendirmenin keyfini yaşayın.

Haberin Devamı

Ancak her zaman görevleri beklemenize de gerek yok. Siz haber değeri taşıdığına inandığınız görüntüleri Scoopshot'la paylaşın, o görüntüyü arayan gelsin sizi bulsun.

Yani kısacası bazen biz sizi belli bir olayı görüntülemeniz için görevlendirelim, bazen de siz görüntülenmesi gerektiğine inandığınız şeyi görüntüleyip bize gönderin.

Gönderdiklerinizin öne çıkmasını istiyorsanız kimlik ve iletişim bilgilerinizi sisteme girmeye, Scoopshot uygulamasının kamerasıyla çekmeye ve konum bilgisinin otomatik yüklenmesine özen gösterin.

Siz de şimdi Scoopshot'ı indirin ve Hürriyet Dünyası'ndan gelecek görevleri bekleyin!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!