Tayfur ile Bengü aynı sahnede

Güncelleme Tarihi:

Tayfur ile Bengü aynı sahnede
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2013 01:12

Arabesk müziğinin efsane ismi Ferdi Tayfur ile Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden Bengü, Başkent’te aynı sahneyi paylaştı.

Haberin Devamı

NATA Vega Outlet ve Anatolium’un ortak açık alanında düzenlediği “Yaza veda” konseri, Ferdi Tayfur ile Bengü’yü bir araya getirdi. “Bir Zamanlar Ağaçtım” kitabının imza gününde sevenleriyle buluşan Ferdi Tayfur daha sonra Bengü konserinin onur konuğu oldu. Efsane sanatçı Ferdi Tayfur, 10 yıl aradan sonra ilk kez sahneye çıktı. Tayfur ile aynı sahneyi paylaşmanın kendisine gurur verdiğini belirten Bengü, “Ferdi Tayfur’un şarkılarıyla büyüdüm. Onunla aynı ortamda olmak, aynı sahneyi paylaşmak ve aynı karede yer almak gurur verici” dedi.

ALKIŞI KIYMETLİ

Konser öncesinde Ankara Hürriyet’e konuşan Ferdi Tayfur, “Ankara benim kalbimde çok özel bir yere sahip” derken, Bengü ise, “Ankara’daki izleyicinin alkışı çok kıymetli ve bambaşka” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

“Bir Zamanlar Ağaçtım” kitabının imza gününde sevenleriyle buluşan Ferdi Tayfur, Ankaralıların ilgisinden oldukça memnun olduğunu söyledi. Son kitabı “Bir Zamanlar Ağaçtım”ın içeriği ve gelecek projeleri hakkında bilgi veren Tayfur, şöyle devam etti:
Ankara benim kalbimde çok özel bir yere sahip. Ankara’yı ve Ankaralıları çok severim. Askerliğimi Ankara’da, Muhabere Okulu’nda bandocu olarak yaptım. Bu nedenle de Ankara’da onlarca anı biriktirdim. Mert insanların yaşadığı bu şehir, bana güven veriyor.

EŞEKLİK BAKİ KALIR

“Bir Zamanlar Ağaçtım, benim üçüncü kitabım ve iki ağacın konuşmalarını, hayata dair anlatımlarını içeriyor. Yazma konusunda kendime güveniyorum. Benim boş uğraşlara, sonucu olmayan işlere ayıracak zamanım yok. Birçok hayranım, ‘baba senin sayende okumayı sevdim’ diyor. Bir kişi bile benim sayemde okumayı seviyorsa eğer, ne mutlu bana. Cahillik bambaşka bir şey. İnsanlar, ne kadar okursa okusun cahil kalır yani tabiri caizse, eşeklik baki kalır.”

SİNEMA BENİM DÜNYAM

Müzik yaşantısını bu aralar biraz askıya aldığını, “Zor Hayat” isimli bir senaryo yazdığını ve bu filmi hayata geçirmek istediğini belirten Tayfur, şöyle devam etti:
“Sinema benim dünyam, hayalim, her şeyim, şarkıcılıktan daha önce gelir. Yazıp yönettiğim onlarca film, oynadığım başroller sinemaya olan tutkumu biraz olsun azaltmadı. Şimdi çekilen filmlere ve dizilere bakıyorum, ne hayattan ne de kendimden hiçbir şey bulamıyorum. Türk insanının da başka çaresi ve seçeneği olmadığı için bunları izlemek zorunda kalıyor.”

Haberin Devamı


-------------------------------------------------------------------------------------


OLGUNLUK
SÜRECİNE
GEÇTİM

POP müziğinin sevilen ismi Bengü ise, Ankaralıların sevdiği sanatçılara sahip çıktığını belirterek, “Ankara’ya çok sık geliyorum ve güzel konserler veriyoruz. Ankara bizi seviyor biz ise, onları daha çok seviyoruz. Buradaki izleyicinin alkışı çok kıymetli ve bambaşka. Başkent’te bizlere biraz özlem oluyor. Bu nedenle de bizlere sahip çıkıyorlar” dedi. Gelecek projeleri hakkında da bilgi veren Bengü, şunları söyledi:
YENİ ALBÜM YOLDA

“2000 senesinden bu yana albüm yapıyorum. Artık pop müziğinde olgunluk sürecine geçtim diyebilirim. Bana yakışan iyi şarkı bulmak ve sevenlerimle buluşturmak. Ekim ayının ortasında tek bir şarkıyla, hemen sonra da sonbahar bitmeden kışa doğru da yeni bir albümle hayranlarımla buluşacağım.
Zeki Güner ile buluştuğumuz “Yaralı” çok güvendiğim bir şarkıydı ve sayesinde süper bir yaz geçirdik. Yine onun söz ve müziğinde şahane bir şarkıyla sizlerle buluşacağım. Bugüne kadar çalıştığım birçok aranjör arkadaşımla yine albüm hazırlanırken birlikte olacağız. Bunların başında ise yine Mustafa Ceceli gelecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!