Her yer kadın her yer meme

Beyler; eşinizi, kızınızı artık yalnız tatile yollayabilirsiniz çünkü erkek yok!

Haberin Devamı

Hanımlar size aman diyeyim. Adamı kurtlar sofrasına yalnız yollamak mı?

Bütün yaz tatilim, İstanbul’dan ve İzmir’den gelen bekar kız arkadaşlarıma Alaçatı turu attırmakla geçti. Tur planı hep aynı... Sabah en kalabalık olan kahvaltı mekânı seçilir, üstüne yine en kalabalık ama inatla oranın Çeşme’nin sakin yeri olduğu söylenen bir plaja gidilir. Mümkün olduğunca bakış açısı en geniş yere oturulur. Avlar taranır...
Akşama doğru eve dönülür, tek tek banyo faslı, gece yarısına kadar hazırlık, sonra ver elini Kedili Ev. Orada bir ortam kontrolü yapılır, kim nerede eğleniyor bakılır. Sonra başka bir mekâna daha... Ardından sabaha kadar açık bir yer daha derken gün ışığını görürken sucuklu ekmek yeriz, film biter...
Sıradan bir kız arkadaş topluluğu için dünyanın en masum planı bu. Çünkü her yer kadınlar matinesi gibi... Her taraf kadın, her yer meme... Kadınların hepsi acayip güzel, fit ve kendine bakıyor. Kariyer sahibi, iyi okullarda okuyorlar. Ve koluna sümüğünü dahi sürmeyeceği adamların peşinde pervane oluyorlar.
Plajlar, sağlı sollu çığlık atan, dedikodu yapan, suya girmek istemeyen kız arkadaş gruplarıyla dolu. Baş başa gelmiş erkekler çok az, bir de fazla korkutucu.
Gece desen aynı adamın etrafında cinsellik dansını yapan, üç-beş küçük kız görmek mümkün. Zaten o küçük kızlar da çıldırmış gibi, nereye saldıracaklarını bilmeden koşturuyorlar. Sabah bize yaptığı işi anlatırken nutkum tutulan kadın, gece garsonu tuvalete çekiştirmeye çalışıyor!

Haberin Devamı

GELİRKEN PİZZA AL: ÖKÜZ!

Eskiden, “Kızlar gece dışarı çıkmaz, tehlikeli” derlerdi. “Mutlaka yanımıza bir erkek almalıyız” diye diye çerle çöple çıkardık sokağa. Sırf ‘gece çıkmalık’ arkadaşlarımız olurdu. Şimdi kimse, ‘iyi arkadaş’ kontenjanından yapışkan erkek arkadaş istemiyor. İkincisi, arasan erkek yok.
Yok, gerçekten yok. Hep o konsollu oyunlar yüzünden! Uyuşturucu gibi girdi erkeklerimizin beynine.
Sosyal medyanın da büyük etkisi var tabii. Eskiden tanışmalar yüz yüze olurdu. Şimdi, Foursquare’de mekânda kendini işaretlemiş kişilere bakıyorsunuz; oradan bir laf atmaca, sonra balık yemi yutarsa ne âlâ...
“Bana gelsene” olayı da biraz basite indirilmiş: Eskiden uğraşırdı adamlar, şarap seçerlerdi, makarna falan pişirirlerdi. Şimdi “gelirken pizza alsana”... Öküz!
Yani aslında diyeceğim şey, beyler; eşinizi, kızınızı artık yalnız tatile yollayabilirsiniz çünkü erkek yok! Ama hanımlar size aman diyeyim. Adamı kurtlar sofrasına yalnız yollamak mı? Kafayı mı yediniz, otursun dizinin dibinde!

Yazarın Tüm Yazıları