Bebek kurtarılamadı

Güncelleme Tarihi:

Bebek kurtarılamadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2013 01:50

İzmir'deki kazada 8 aylık hamile kadın bebeğini kaybetti.

Haberin Devamı



İZMİR'in Yeşildere Caddesi'nde, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yarısı orta refuju aşan otomobil yaya üst geçidinin demir ayaklarına çarptı. Önü hurdaya dönen otomobilde eşi ile birlikte yaralanan 8 aylık hamile Pelin Üstünel (26), erken doğumda bebeğini kaybetti.

Kaza, bugün saat 01.30 sıralarında, Yeşildere Caddesi Şehit Er Altan Yenil yaya üst geçidinin ayaklarında meydana geldi. Konak'tan Karşıyaka yönüne giden Cihan Üstünel'in (26) yönetimindeki 35 KMT 99 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Yarısı orta refuja çıkan otomobil, yaya geçidinin demir ayağına çarparak durabildi.

ERKEN DOĞUMA ALINDI, BEBEK KURTARILAMADI
Önü hurdaya dönen otomobil ile yaralanan sürücü Üstünel ve 8 aylık hamile olan eşi Pelin Üstünel'i (26) görenler kazayı, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin kaza yerinde ilk müdahalede bulunduğu çift, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kanaması olan Pelin Üstünel, erken doğum için ameliyata alındı. Hayati tehlikesinin bulunduğu açıklanan Üstünel'in bebeği, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

4 GÜN SONRA YILDÖNÜMLERİNİ KUTLAYACAKLARDI
Kazada bebeğini kaybeden ve eşi ağır yaralı olan sürücü Cihan Üstünel'in sağ bacağında kırık olduğu belirtildi. İki yıl önce evlenen çiftin 18 Eylül günü yıldönümlerini kutlayacakları öğrenildi. Bir kuyumcuda çalışan Cihan Üstünel'in yapılan kontrolde alkolsüz olduğunun belirlendiği kaydedildi. Hurdaya dönen araçta yüklü miktarda altın bulunduğu ve çiftin bir yakınlarının düğününden döndüğü öğrenildi. Otomobil, cekici yardımıyla yoldan kaldırılarak polis merkezine götürüldü. Sürücü Üstünel ile eşinin ifadesine henüz başvurulamadığı, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!