8 aylık hamile kadın kazada bebeğini kaybetti

Güncelleme Tarihi:

8 aylık hamile kadın kazada bebeğini kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2013 10:01

İzmir’in Yeşildere Caddesi’nde kontrolden çıkarak yaya üst geçidinin demir ayaklarına çarpınca hurdaya dönen otomobilde eşi ile birlikte yaralanan 8 aylık hamile, 26 yaşındaki Pelin Üstünel bebeğini kaybetti.

Haberin Devamı

Kaza, bugün saat 01.30 sıralarında, Yeşildere Caddesi Şehit Er Altan Yenil yaya üst geçidinin ayaklarında meydana geldi. Konak’tan Karşıyaka yönüne giden bir kuyumcuda çalışan 26 yaşındaki Cihan Üstünel yönetimindeki otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Yarısı orta refüje çıkan otomobil, yaya geçidinin demir ayağına çarparak durabildi.

Önü hurdaya dönen otomobil ile yaralanan sürücü Üstünel ve 8 aylık hamile olan eşi Pelin Üstünel’i görenler kazayı, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine sevk edilen acil yardım ekiplerinin kaza yerinde ilk müdahalede bulunduğu çift, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kanaması olan Pelin Üstünel, erken doğum için ameliyata alındı. Hayati tehlikesinin bulunan Üstünel’in bebeği, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

4 GÜN SONRA YILDÖNÜMLERİNİ KUTLAYACAKLARDI

Kazada bebeğini kaybeden ve eşi ağır yaralı olan sürücü Cihan Üstünel’in sağ bacağında kırık olduğu belirtildi. İki yıl önce evlenen çiftin 18 Eylül’de bu mutlu günlerini kutlamaya hazırlandıkları ifade edildi. arı öğrenildi. Cihan Üstünel’in yapılan kontrolde alkolsüz olduğu belirlendi. Hurdaya dönen araçta yüklü miktarda altın bulunduğu ve çiftin bir yakınlarının düğününden döndüğü ifade edildi. Otomobil, çekici ile yoldan kaldırılarak polis merkezine götürüldü. Sürücü Üstünel ile eşinin ifadesine henüz başvurulamadığı, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!