Konutta ‘Kale’ dönemi

Güncelleme Tarihi:

Konutta ‘Kale’ dönemi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2013 01:00

Gayrimenkul geliştirme ve kiralama alanında faaliyet gösteren 3S Kale, Gül İnşaat ve Liv Yapı ile birlikte 100 bin metrekare arsa üzerinde 250 milyon dolarlık ‘Kale Kent’ projesini hayata geçiyor.

Haberin Devamı

3S Kalenin arsa sahibi olduğu projede 8 katlı 33 blok yer alıyor. İlk etabın 2014 sonu, 2’inci etabın 2015 sonunda tamamlanacağı projede fiyatlar 106 bin TL ile 565 bin TL arasında değişiyor. Yeni projelerinin yanında 9 dönümlük bir arsaları olduğunu ve yakın zamanda bu alanda da proje geliştireceklerini belirten 3S Kale Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Alp Gürün, Kale Kent markasını devam ettirmek istediklerini söyledi. Topkapı’daki arsalarında Avrupa Konutları ile birlikte 2 blokluk proje geliştireceklerini belirten Gürün, Avcılar’daki İstanbul Üniversitesi arkasında 40 dönümlük bir arsaları olduğunu söyledi. Gürün, bu alanda öğrencilere yönelik bir konut projesi planladıklarını ifade etti.

TOPLU ALIM İSTİYORLAR

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, yüzde 35 ön talep alan ve yüzde 10 satış yapılan Kale Kent projelerinde Arapların toplu alım talebinde bulunduğunu söyledi. Projenin başlama aşamasında blok bazında satışlara sıcak baktıklarını belirten Gül, Beylikdüzü’ndeki diğer projelerinde de yabancılara satış yaptıklarını dile getirdi. Kale Kent’in 1 milyon metrekarelik sosyal alan olarak kurgulanan Yeşil Vadi projesine komşu olduğuna dikkat çeken Gül, projenin tamamlanınca en az yüzde 50 prim yapacağını söyledi. Liv Yapı yönetim Kurulu Üyesi Seda Aydın, yüzde 73’ü yeşile ayrılan projelerinde 25 farklı tip konut bulunduğunu dile getirdi. Su öğelerinin geniş yer bulduğu projede aidat bedellerinin metrekarede 1,5 TL olması planlanıyor.

SATILIK KONUT İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!